reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Islandia :) ogólnie od kwietnia pogoda była naprawdę fajna (oczywiście jak na Is), ale przez ostatnie 2 tyg prawie codziennie pada, a jak nei pada to niebo całe zachmurzone. Noce już się robią ciemne, koniec dobrego.
Tak, tutaj ciąża dopiero od 12 tyg, Nie wiem jak to jest, jeśli kobieta poroniła kilka razy, nie spotkałam się z tym więc się nie wypowiadam. Ale jak wszystko zawsze było ok albo jak ciąża pierwsza, to wszystko zaczyna się ok. 10-12 tyg. Położna kazała dzwonić ok.10 tyg.
Wow Islandia,bardzo bym chciala pojechac tam.jak sie tam zyje?jak tam sie znalazlas?

reklama
Jeszcze z 5 dni do zrobienia testu, dziś 20dc. Od 14 do 16dc bolało mnie straszliwie podbrzusze i jajnik nie mogłam chodzić, później słabło ale cały czas czuje się jakbym miała dostać okresu. Kupiłam wczoraj 2 tesky ciążowe ale wlepiła mi o czułości 25 :( chociaż w pierwszej ciąży zrobiłam taki test w 26dc i miałam grube krechy. Wtedy też mierzyłam temperatury w środku dnia normalnie pod pachą i miałam 37 - 37,5 i tak już po tym wiedziałam że coś jest na rzeczy. Dziś mierzyłam i mam 37. Oby to była ciąża [emoji7] za mocno się chyba nastawiam, jezczze 5 dnia a ja oszaleje [emoji1745] a wy jakie miałyście objawy?
Wiecie co... Tak sobie właśnie uświadomiłam, że przez te podwyższone temperatury to teraz mogą nas nie wpuścić w różne miejsca 😅 ja dziś planuję udział w koncercie plenerowym i jak byłam ostatnim razem było mierzenie temperatury przed wejściem.. pewnie jak pokaże ponad 37 to mnie wywalą 😂

Wiecie co... Tak sobie właśnie uświadomiłam, że przez te podwyższone temperatury to teraz mogą nas nie wpuścić w różne miejsca [emoji28] ja dziś planuję udział w koncercie plenerowym i jak byłam ostatnim razem było mierzenie temperatury przed wejściem.. pewnie jak pokaże ponad 37 to mnie wywalą [emoji23]
Hahahha no faktycznie może być problem o tym nie pomyślałam [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry