reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
BOziu jakie słodkości 😍 Ja miałam wizytę 12.10 to plecy było widać nic więcej nawet zdjęcia nie mamy 🙈 Ale chyba coraz bardziej czuje, ze będzie to dziewczynka 😄 teraz musimy czekac do 02.11 i pojem się słodkości na maxa żeby coś się te dziecko ruszało.. 😀
Ja tak samo, bo będę myśleć, że faktycznie noska nie ma! Lekarz mówił, że widział tą kość bokiem, ale musi ja zmierzyć z przodu... 😜

Cześć Dziewczynki,
wczoraj w nocy miałam plamienie, może nie przejmowałabym się tak bardzo gdyby nie to, że bardzo boli mnie brzuch 😢 Mało co spałam w nocy. Mojego gina dziś nie ma więc przyjmie mnie jakiś inny o 11:00. Tak się martwię, mam złe przeczucia 😔
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Kochana mogłaś jechać od razu na IP.

Cześć Dziewczynki,
wczoraj w nocy miałam plamienie, może nie przejmowałabym się tak bardzo gdyby nie to, że bardzo boli mnie brzuch 😢 Mało co spałam w nocy. Mojego gina dziś nie ma więc przyjmie mnie jakiś inny o 11:00. Tak się martwię, mam złe przeczucia 😔
Kochana trzymam za Was kciuki ✊✊✊

Cześć Dziewczynki,
Dawaj od razu znać!
Który to tydzień?

Trzymam mocno kciuki za Was ❤

W pl :) a później Pani doktor przyszła i powiedziała tylko "aha jednak zdrowa"

Dziewczyny jestem zalamana... Tyje w zawrotnym tempie... Nie obzeram się, nie jem aż takich głupot no dobra pozwoliłam sobie na pół princessy wczoraj bo mam problem z cukrem ze mi strasznie spada i muszę szybko zjesc coś mega słodkiego, a ogólnie nawet odmówiłam schabowego na rzecz zdrowego obiadu i tak jest codziennie, jem chleb pełnoziarniste, nie jem po 18 jem co 3h, a że słodyczy to cukierek /dwa dziennie i wiecie co? Tragedia poprostu tyje z dnia na dzień... Jeden dzień z princessa +0.5kg
To jest jakieś nienormalne jak tak dalej pójdzie znow wyląduje z +30 kg na końcówce... Wogole niewiem co się dzieje jest jakaś mama której tak równie Waga? Ja dodatkowo mam takie zaparcia ze chodze raz na tydzień do kibelka :/
Mysle ze to tez wina tych zaparc. Jej biedulo nie jesz po 18 to jak wytrzymasz do rana? Dzidzia ❤ potrzebuje stalego pozimu glukozy?
Powiem Ci, że u mnie jest raz +1.5tlg, raz +3kg no i tak, zalezy co jadlam i czy było wyróżnienie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mysle ze to tez wina tych zaparc. Jej biedulo nie jesz po 18 to jak wytrzymasz do rana? Dzidzia ❤ potrzebuje stalego pozimu glukozy?
Powiem Ci, że u mnie jest raz +1.5tlg, raz +3kg no i tak, żeby co jadlam i czy było wyróżnienie.
Wiesz co jem do 18 ale to też że względu na to że ja nie mogę później 🙈🙈🙈 bo jak zjem później to mam mdłości i nie mogę spać w nocy 😊😊 a klade sie po 21 :)) już probowalam później zjesc ale potem brzuch w nocy boli i spac nie mogę :)

reklama
Myślisz że zaparcia mogą mieć wpływ na kg plus? Czy np jeśli zatrzymuje się to to wazy ta masa przez te zaparcia?
Tak pije sporo i wodę czysta :) nieraz sok pomarańczowy ale to raz na 2 tyg pół szklanki może :)
Nie wiem szczerze mówiąc jak to może działać, ale jakoś jak codziennie sie wyproznie to i brzuch mniejszy i czuje sie lzej😜 i nie wiem czy to kwestia tej masy zalegającej czy po prostu przemiana jest gorsza, ze mniejsza ilosc trafia do jelit, reszta zalega w zoladku i idzie w tycie? Ale totalnie sie na tym nie znam tylko oczywiście tak kminie na chłopski rozum😜

Do góry