reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nie wiem szczerze mówiąc jak to może działać, ale jakoś jak codziennie sie wyproznie to i brzuch mniejszy i czuje sie lzej😜 i nie wiem czy to kwestia tej masy zalegającej czy po prostu przemiana jest gorsza, ze mniejsza ilosc trafia do jelit, reszta zalega w zoladku i idzie w tycie? Ale totalnie sie na tym nie znam tylko oczywiście tak kminie na chłopski rozum😜
Heh :) no spróbuję leków i zobaczymy jak to się potoczy :)

Dziękuję za odpowiedzi:)

reklama
My po USG. Dzidzia książkowo rośnie, oczywiście wypinala dupsko, żebym tylko nie popatrzyła co ma w kroku 🙈😂
Wg wielkości dziecka niby 15tc, ale ogólne USG pokazuje na 14+5. Waży 105g🤔🤔🤔🤔 czy to jakoś nie za dużo? Czytałam ile na ten czas powinno mieć dziecko i piszą, że mniej. No, Ale lekarz powiedział, że rozwija się książkowo i Mu wierzę. A co mnie najbardziej ucieszyło , to to że miesniak zmalal 🥰 z 8cm do 7cm 😁
Widzę,ze te nasze dzieci po prostu nie chcą sie pokazac i juz😑🤪

Witajcie, dzisiaj już trochę lepiej, leżę po śniadaniu żeby zostało ;) A zaraz do pracy. Odnośnie wczorajszego USG to lekarz był bardzo miły ( @Kamiśka :) nastawiałam się, że może być średnio ale chyba faktycznie miał wtedy gorszy dzień), wszystko pokazywał i objaśniał, nawet liczyliśmy palce u rączki [emoji2] Widziałam żołądek i pęcherz moczowy, serducho biło 152/min. Przezierność 1,8, ryzyko z wieku po USG spadło czterokrotnie :)Zobacz załącznik 1190837Zobacz załącznik 1190838Zobacz załącznik 1190839
Super bardzo się cieszę [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do góry