reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Matko 🙈Jakiś czas temu w apce ciąża+ czytałam o różnych wróżbach i teoriach dot. płci dziecka, i najbardziej wstrząsnęło mną wróżenie z moczu wymieszanego z Kretem (tak, to ten środek do udrażniania rur jakby ktoś miał wątpliwości) 😂
A ja mam.w płynie kreta 🤣🤣🤣🤣🤣
No nie mogę, to za nowoczesna wróżba, takie się nie liczą 🤭🤭🤭

reklama
Ja czytalam na jakimś watku ze usg wyszlo bardzo dobre a pappa a dokladniej to bialko i beta wyszly zle plus wiek matki i to dawalo duze ryzyko.pozniej byly dalsze badania nifty lub amino i bylo dziecko zdrowe.mnie osobiscie pappa troche uspokoilo bo usg z przeziernoscia mialam 2.3
Zalezy kto ma lepsze pappa czy usg

Wszystkiego najlepszego!😘 zdrówka przede wszystkim, reszta zawsze sie ułoży😉

Hej dziewczyny! Jest dopiero po 10, a ja juz mam za soba grzech spożywczy😜 zezarlam ogromnego śledzia z duża ilością cebulki, a potem zagryzlam chałka z nutella...😱 teraz mi sie cały czas odbija i walcze o przetrwanie😁

🙈O matko co za mix!

Kamiśka trzymam kciuki . U mnie w
najbliższej rodzinie była podobna sytuacja , tylko lekarz nie widział kości nosowej i pappa 1:49 wiec wysokie ryzyko. Najgorsze było to czekanie ale potem wielka radość bo wszystko Ok . I wierze , ze u Ciebie będzie tak samo ✊
Dziewczyny czy Wy też macie problem z zespołem niespokojnych nóg? Mam takie dziwne uczucie mrowienia, kłucia w nogach, ale zdaża się też na ramionach 😐 nigdy nie miałam problemu z zasypianiem, a teraz niektóre noce to koszmar 😐
Tez tak miałam ale na samym początku około 8-12 tyg i pomógł mi magnez +potas

Czekam na moja wizytę ale dopiero za tydzień , bo w sumie nie znam szczegółów moich prenatalnych dostałam tylko info od lekarza, ze wynik prawidłowy .

Ja czytalam na jakimś watku ze usg wyszlo bardzo dobre a pappa a dokladniej to bialko i beta wyszly zle plus wiek matki i to dawalo duze ryzyko.pozniej byly dalsze badania nifty lub amino i bylo dziecko zdrowe.mnie osobiscie pappa troche uspokoilo bo usg z przeziernoscia mialam 2.3
Zalezy kto ma lepsze pappa czy usg
No widzisz jak u mnie było , wszystko dobrze tylko beta nabroila , wiek wątpię bo mam 26 lat ..

A ja mam.w płynie kreta 🤣🤣🤣🤣🤣
No nie mogę, to za nowoczesna wróżba, takie się nie liczą 🤭🤭🤭
Kurna, nie mam pojęcia 😂 Jednak żeby nie być gołosłowną dogrzebałam ten artykuł 😄

Załączniki

• D7228BF9-55BC-427C-94D3-85443AC72138.png
    D7228BF9-55BC-427C-94D3-85443AC72138.png
    50,1 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry