reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A powiedz kochana, kiedy mierzył dzieciątko, to co mówił?
Wiesz co nic nie mówił tylko dyktował wyniki dziewczynie która opisywała USG. Myślę że gdyby coś go zaniepokoiło to by powiedział , więc myślę , że chyba dobrze to wygląda. Tylko na dokładną ocenę serduszka jeszcze za wcześnie , ale to już będzie przebadane na echo serduszka dzidzi za 3 tygodnie.

Wiesz co nic nie mówił tylko dyktował wyniki dziewczynie która opisywała USG. Myślę że gdyby coś go zaniepokoiło to by powiedział , więc myślę , że chyba dobrze to wygląda. Tylko na dokładną ocenę serduszka jeszcze za wcześnie , ale to już będzie przebadane na echo serduszka dzidzi za 3 tygodnie.
Ja to zasypuje zawsze pytaniami. Nienawidzę niewiedzy. Każdy lekarz zawsze łapie sie za głowę jak zaczynam z serią 🤷‍♀️
Ale jeśli nic nie powiedział, to ja jestem pewna, że wszystko jest dobrze!

Ja to zasypuje zawsze pytaniami. Nienawidzę niewiedzy. Każdy lekarz zawsze łapie sie za głowę jak zaczynam z serią [emoji2368]
Ale jeśli nic nie powiedział, to ja jestem pewna, że wszystko jest dobrze!
Ja byłam tak przerażona że o nic nie pytałam , mózg wyłączony że stresu miałam tak bardzo przyśpieszony oddech że musiałam przestawać oddychać jak serduszko patrzył bo nie mógł pulsu wyłapać. I myślę , że gdyby było coś nie tak to by na dalszą diagnostykę wysłał a tak tylko polowkiwe i echo serca.

Nic nie dałam radę jak powiedział , że skończył to się rozpłakałam i się zhiperwetylowalam że aż wstyd [emoji1751][emoji1751] średni ze mnie Kozak [emoji6].
Ale powiem Wam że szok ile tam kobiet i to młodych [emoji17] jedna wychodzi kolejna wchodzi [emoji29][emoji29]
Bo w większość pappa wychodzi złe , jak się zaczęłam dowiadywać to 4 koleżankom mojej siostry wyszło złe i dzieci zdrowe

reklama
Super!! [emoji4][emoji4] Skoro lekarz mówi że książkowo to tak jest [emoji6] u mnie według USG dzisiaj 16+2 i waga 150 g więc chyba proporcjonalnie do Twojego [emoji4]
No właśnie przeczytałam Twój post z waga więc luzik. Dokładnie, trzymam się tego, że powiedział, że jest książkowo. Choć cały czas trzeba uważać na miesniaka...

Do góry