reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Bo w większość pappa wychodzi złe , jak się zaczęłam dowiadywać to 4 koleżankom mojej siostry wyszło złe i dzieci zdrowe
To prawda, samym Pappa cholerka nie ma co się sugerować , jeżeli jakimś cudem będę jeszcze kiedyś w ciąży i USG by wyszło dobrze to p****yc Pappe [emoji6]

reklama
To prawda, samym Pappa cholerka nie ma co się sugerować , jeżeli jakimś cudem będę jeszcze kiedyś w ciąży i USG by wyszło dobrze to p****yc Pappe [emoji6]
I bardzo dobrze :) też słyszałam dużo sytuacji gdzie wychodziła zle, naszej znajomej proponowali usunąć ciążę bo pappa zle i ma zdrowa roczna córeczkę bo się nie zgodziła

Bo w większość pappa wychodzi złe , jak się zaczęłam dowiadywać to 4 koleżankom mojej siostry wyszło złe i dzieci zdrowe
Takie coś znalazłam u mamaginekolog:
"Test pappa z założenia ma za zadanie nadinterpretować nieprawidłowe wyniki i u 5% kobiet będzie fałszywie dodatni, czyli to co wiele z was pisze. Jesteście rozżalone, że test był zły a dziecko zdrowe. Musicie zrozumieć, że to jest jego zadanie: znalezienie kobiet u których łożyska wysyłają nieprawidłowe sygnały. Może też tak być w ciąży zdrowej. Ale już bardzo rzadko test pappa będzie dobry a dziecko chore. "

I bardzo dobrze :) też słyszałam dużo sytuacji gdzie wychodziła zle, naszej znajomej proponowali usunąć ciążę bo pappa zle i ma zdrowa roczna córeczkę bo się nie zgodziła
No u mnie i USG i Pappa wykazało ryzyko to trochę inaczej podeszłam do tematu.
Ale to chyba nie w PL te usuwanie ciąży? W PL dopiero na podstawie wyników z amnio , można rozmawiać o terminacji ciąży a i tak nie jest to proste bo mało który szpital chce się podejmować ...

Kurczę, a kto w końcu będzie na zamkniętym wątku? Bo jakoś średnio to widzę, że mają tam być dziewczyny, które się nagle tu wysypały. Nie chcę nikogo urazić, ale to tak przeczy idei zamkniętego tematu..
Spokojna Twoja rozczochrana [emoji6] listę tworzylysmy i są na niej dziewczyny , które tu się udzielają od dłuższego czasu także " swiezakow" nie będzie [emoji6]

reklama
Do góry