reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Sny się podobno spełniają na odwrót 🙈🙈 jak byłam w ciąży z synem to mojej mamie śniło się, że trzyma dziewczynke, a teraz jej się śniło, że trzyma chłopca na rękach, a w brzuchu córka 😁😁😁
A ja czytając ostatnio artykuł o koszmarach w ciąży natrafiłam na ciekawe wyniki badań, z których wynikało, że jeśli ciężarnej przyśniła się płeć dziecka to najczęściej się sprawdzało 😄

reklama
A ja czytając ostatnio artykuł o koszmarach w ciąży natrafiłam na ciekawe wyniki badań, z których wynikało, że jeśli ciężarnej przyśniła się płeć dziecka to najczęściej się sprawdzało 😄
Ja nigdy nie miałam przeczuć ani snów. W tej ciąży pierwszy raz i śniłam o cudownej dziewczynce a ma być chłopiec podobno. Chociaż to z usg w 12+0 wiec zobaczymy.

Wiesz co ja jestem taka pewna że będzie córka że szok, nie wiem co zrobię jak okaże się że stn(żartuję) napewno będę zawiedziona, i proszę wtedy aby każda po kolei mnie wyśmiała 😜może schowam to swoje przeczucie wtedy w kieszeń 🤣
Ja tez mam swoje przeczucia i tez mogę sie zawieść....to tylko przeczucia

reklama
Do góry