reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Czarna 36 ja właśnie boję się iść do firmy, gdzie zamkną mnie w małym wycinku. Ale biuro to zazwyczaj męka. Ja jestem już w 3 (po drodze kilka miesięcy w firmie, gdzie był horror) i w końcu trafiłam na super miejsce i ludzi 😃

@elysia141 super!! 😍 Teraz tylko się cieszyć 😃

@Martxx1 jak tam? Ja już zaczynam świrować 😂
Właśnie wstałam siku i już nie zasnę.. Też zaczynam świrować, serio strasznie się stresuje i boję, mimo, że wiem, że będzie wszystko dobrze m przecież musi być ❤️

Kochana o której masz wizytę?
Ja musze jechać 100 km na nią 😜

reklama
Hej laski😊 Ja dziś zrobiłam ciasto z jabłkami orzechami i cynamonem. Nudzimy się z moim mężem w mieszkaniu ile idzie oglądać netflixa 😀 Mój mąż ma jeszcze tydzień kwarantanny, ja mam dłużej ze względu na ciąże 😊 Póki co wszystko ok 👍🏻 2 listopada mam wizytę i mam nadzieje, ze w koncu dowiemy się kto mieszka w brzuszku bo jestem tu praktycznie z najstarsza ciaza, a dalej nic nie wiemy 😀 😊 Nie jestem was w stanie nigdy nadgonić 🤷🏻‍♀️ mam nadzieje, ze jak poznam płeć to będę bardziej się czuła w tej ciąży, bo póki co nic nie czuje 😅 mdłości może miałam z tydzień, dwa na samym początku 😊 Mój lekarz o ile nic wcześniej się nie wydarzy dowie się 2 listopada o moim przypadku z koronawirusem, przez telefon i tak mnie nie będzie kojarzyć, a póki czuje się dobrze, nie panikuje.. miłego wieczoru😊
Nie wiem czy z najstarsza, ja też z przełomowa między miesiącami i dalej nic mi nie wiadomo kto w brzuchu siedzi. Wizyta za tydzień i liczę że dziecko przewietrzy krocze 😂

reklama
Do góry