reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny, czytałam was na bieżąco w weekend ale jakoś sił i chęci brak do pisania czegokolwiek, czuje jakby mnie choróbsko rozkładało, wczoraj czułam jakby mnie całe ciało paliło, dziś nie mam sił cokolwiek robić..

Co do porodu ja myślę że nie miałam najgorszego, w sobotę rano budziły mnie już skurcze, ale jeszcze w dzień dawałam rade to jeździliśmy wybrać płytki 🤣o 21przyjechala położna miałam rozwarcie 6, jak dojechaliśmy do szpitala 1,5km było już 8,przebila mi pęcherz i wszystko stanęło, mimo że siedziałam w wannie,nic nie pomogło, położna zmieniała mi pozycje niestety dla mnie była najlepsza tradycyjna.. Było mi w niej najwygodniej i najmniej bolało, no i o 01:52 urodziłam swojego brzdąca, musieli mi podać oksytocyne bo nie szły mi parte a małemu tętno spadało, trochę pękłam ale nie tak bardzo, dla dziewczyn ktore będą pierwszy raz rodzily polecam ćwiczenie oddechu bo ja go gubiłam podczas skurczy i to była masakra, jedynie miałam fajna położna która mnie naprowadzała na oddech podczas skurczy.. Teraz też zamierzam ćwiczyć a reszta jakoś pójdzie bo przecież musi 🤷🏼‍♀️🤣
I trzymam kciuki za wizytujące 😍
Ojej mam nadzieje ze nie grypa lub korona?

Cześć dziewczyny witam się z Wami w nowym tygodniu :) dzis u mnie od rana same przyjemności ponieważ świętuję swoje 30 urodziny 😊😊😊 syn zaśpiewał mi już z milion razy sto lat :D dostałam super prezenty a o 17 mam zamiar świętować z synem tesciowa i mezem tortilla, dla nich winkiem, goframi i szarlotka 🥰🥰 tortów nie lubimy więc szarloteczka czeka ale mam chęć na tą tortille już bym zjadla. 🤣🤣🤣

U nas jutro takie usg standardowe u mojego gina, wizyta kontrolna :) Moj maz wczoraj przyszedł zestresowany, jak on będzie odganiał chłopaków od naszej Anastazji która mieszka jeszcze w brzuchu 🤣🤣 jakos o syna się nie martwi 🤣🤣🤣🤣
życzę spełnienia wszystkich marzeń 🎂🍾💐

Dziewczyny mam takie pytanko... przesypiacie normalnie noce ? Jak to u Was wygląda ? Ja niedługo będę chodzącym zombie jak tak dalej pójdzie... :(

Dziewczyny w macie jakiś sprawdzony przepis na tort? Mój mały ma za chwilkę urodzinki i tak się zastanawiam czy nie spróbować sama zrobić 🤔🤔, póki co to chwilowy pomysł 🤣ale może bym skorzystała ze sprawdzonego przepisu..
może taki 😁 nie jest skomplikowany i szybko się robi i dla dzieci ładny bo kolorowy :) Link do: Tort budyniowy

reklama
Ojej mam nadzieje ze nie grypa lub korona?
Oj nie chce nawet o tym myśleć, póki co nie mam gorączki, temperatura ok tylko brak sil taki totalny.. Ale wczoraj mój M gadał z ojcem co miał koronę to mówił że tragedia że czuł jak ten wirus każda część ciała atakuje po kolei, że jescze przez 60lat nic go tak nie złapało 🤔, brak węchu smaku że czuł jakby miał wulkan w organizmie tak go paliło ciało, no ale gorączki nie miał 🤷🏼‍♀️,

Do góry