Monika2211
Fanka BB :)
Chrapiące Hahaha@Monika2211 chrapiące ciasto
@Dzidziu i teraz po każdym śnie będziesz kminic gdzie kogo widziałaś ale też czytałam o tym, że mózg przetwarza to co widział, nawet jak my na coś nie zwrócimy uwagi to oczy rejestrują.
@sad1717 ja też właśnie muszę zjeść, bo robi mi się bardzo niedobrze.
A mi się dziś śniło, że widziałam się z przyjaciółką i ona mnie pocałowała w policzek na przywitanie i mowi z uśmiechem, że jej mama ma wirusa i że widziała się z nią 2 dni temu Ogólnie mi od zawsze śni się po kilka snów w nocy i wstaje zwykle niewyspana i większość pamiętam, a w tej ciąży śpi mi się o wiele lepiej i głębiej, bo nawet nie słyszę jak młoda się obudzi z płaczem. Za to mój mąż, który zawsze spał twardo się zaczął budzić na jej płacz zamieniliśmy się rolami
@Dzidziu o 20 było po gościach, mąż wszystko przygotował, a później posprzątał a ja leżałam usłyszałam za to od 2 osób, że w moich oczach widać, że będzie dziewczynka No i nawpierniczalam się babki i rogalików
Ale po Twoim zdjęciu czuję smak placków normalnie je czuję!!! Nie ma opcji za tydzień robię! Aż się ślinie
U mnie zawsze po 22:00 zaczyna się taki szaleńczy, nieposkromiony głód... Jeśli się nie objem, nie dopiję colą, to po prostu mnie strasznie mdli. Cóż począć