reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
hmmm ja niby nie jestem z tych panikujacych ale .... w obecnej sytuacji lepiej dmuchać na zimne niż później będziesz się martwić a nie daj Boże zachorujesz. Jeśli potrafisz to sama zdejmij a jak nie to idź ten ostatni raz i zdejmij żel bo następnym razem znowu staniesz przed faktem iść czy nie iść ? A może być wtedy gorzej z sytuacja. Wiem ze to najgorszy czas teraz dla nas i mnie tez wkurza ze nie mogę robić wielu rzeczy ale lepiej zapobiegać i minimalizować ryzyko tam gdzie można teraz.
No wlasnie....Faktycznie poprosze o spilowanie niech nalozy odżywkę i nara. Za tydzien mam rzesy. Najgorsze ze to sa dwie male moje przyjemnosci.Nawet nie bpje sie zachorowania tak bardzo jak kwarantanny....Mam normalnie jakas obsesję😱

Mam glupie pytanie- jecie jajecznice? Bo zdania sa podzielone, jak to we wskazaniach dla kobiet w ciazy. Ja raz zrobilam i dzis tez mam ochote. Tylko robilam taka mega scieta zeby nie bylo nic plynnego[emoji6]
Mi w tej ciąży z jajkami nie po drodze ale gdybym miała ochotę to bym zjadła bez zastanowienia [emoji6]

Mam glupie pytanie- jecie jajecznice? Bo zdania sa podzielone, jak to we wskazaniach dla kobiet w ciazy. Ja raz zrobilam i dzis tez mam ochote. Tylko robilam taka mega scieta zeby nie bylo nic plynnego😉
Wiesz co....ja bym zjadla.Po prostu zrob ostro sciętą i juz. Ja ostatnio jadlam pasztet. Zatruc sie mozna wszystkim.

Ja bym chyba nie szła na twoim miejscu. Na szczęście sama sobie paznokcie robię i to średnio co dwa tygodnie bo odrost już spory. Wczoraj byłam na tyle zmęczona że nałożyłam sobie tylko bazę i top [emoji12].

No to witam się z wami w ten niedzielny poranek. Niestety na tygodniu nie jestem w stanie was doczytać a tym bardziej odpisywać. Praca mnie absorbuje a jeszcze jestem wolontariuszem szlachetnej paczki i odwiedzałam rodziny na tygodniu.
Wczoraj wzięłam się za sprzątanie nowego domu. Na szczęście już nie wymiotuje jak do niego wchodzę. Pomagała mi mama i teściowa i dobrze że ze mną pojechały bo sama niewiele bym pewnie zrobiła. A tak umyły mi okna powycieraly wszystkie szafki a ja wynosilam tylko puste kartony do garażu.
Miłej niedzieli życzę [emoji4]
Super ze masz taką pomoc;)

No wlasnie....Faktycznie poprosze o spilowanie niech nalozy odżywkę i nara. Za tydzien mam rzesy. Najgorsze ze to sa dwie male moje przyjemnosci.Nawet nie bpje sie zachorowania tak bardzo jak kwarantanny....Mam normalnie jakas obsesję😱
Ja też się obawiam kwarantanny ale to raczej nie ma nic wspólnego z obsesją, patrząc jak to wszystko jest poorganizowane to chyba większość się obawia.

Ja wczoraj zrobiłam dwa sloiczki powideł śliwkowych, 4 słoiki ogórków z cukinia, papryka, cebula i marchewka oraz dwa takich kanapkowych z ostrą papryka, kurkuma i piri piri. Pierwszy raz robiłam więc niewiem co to wyjdzie, czy np. nie za bardzo octowe wyjdą.
Poczytałam o plackach ziemniaczanych z cukinią i przepadłam 😁 zrobię dziś z gulaszem z łopatki. Miłego dnia dziewczyny

reklama
Do góry