to super! Moje maleństwo w 6+6 miało 0,50 cm dziś mamy 7+6 wiec pewnie nadrobiłNiestety. Ale tyle na raz wykonujesz tylko na początku ciąży, potem co miesiąc morfologia i mocz (ok. 30zł) plus ewentualnie inne zalecone przez lekarza.
Dziś 7+3 wg. OM, wg usg wczoraj było 7+1 więc wszystko się zgadza.
reklama
Dorota991
Fanka BB :)
Ja wiem rozumiem, pamiętajcie że głowa bardzo dużo daje.. Jak się nakręcisz to tak będzie.. Odpuście wyluzujcie a zobaczycie ze będzie dobrze, stres to najgorsze co może być..
Wiemy wiemy, czasem, przynajmniej ja potrzebuje przeczytać, "weź się kobieto uspokój, już Cię do reszty pogięło " obecnie już spokojniejsza
zdecydowanieWiemy wiemy, czasem, przynajmniej ja potrzebuje przeczytać, "weź się kobieto uspokój, już Cię do reszty pogięło " obecnie już spokojniejsza
Wiem dokladnie kiedy mialam owulacje i kiedy byl "zloty strzal" wiec nie ma opcji, mam zronic 2x bete jak bedzie ok to usg, a jak nie to czekac na krwawienieSpokojnie mogła się owulacja przesunąć nie ma co się od razu załamywać. Trzeba być dobrej myśli i powtórzyć za tydzień.
Pauliska757
Witam. Pisałam że się staramy o dzidziusia i że spóźnia mi si3 @. Dziś wykonałam test i są dwie kreski, więc oficjalnie mogę do Was dołączyć. Mam na imię Paulina, jestem mamą 21 miesięcznego synka, Szymona. Termin wyliczyłam na 17 kwietnia. Do lakarza mam zamiar isc za ok. 2 tyg
Patii_666
Super to synek praktycznie tak jak mój. Mój z października 21, a ty ile masz lat skąd jesteś?Witam. Pisałam że się staramy o dzidziusia i że spóźnia mi si3 @. Dziś wykonałam test i są dwie kreski, więc oficjalnie mogę do Was dołączyć. Mam na imię Paulina, jestem mamą 21 miesięcznego synka, Szymona. Termin wyliczyłam na 17 kwietnia. Do lakarza mam zamiar isc za ok. 2 tyg
klaudiaanita
Dziewczyny ja już po usg w domku
Wszystko jest super! Jest serduszko❤
Wszystko jest super! Jest serduszko❤
Ardiankaa
Zaciekawiona BB
Witajcie nie było mnie 1.5tyg a tu tyle lektury do nadrobienia.
Po urlopie wypoczęta ale za to z chorymi zatokami
Dziewczyny czy Wy też jesteście tak mocno zmęczone za zasypiacie prawie na stojąco? Do tego od rana mam tak wysoki puls jakby mi serce miało z klaty wyskoczyć. Moja doktorka na urlopie a wizytę mam dopiero za 2 tyg ( trochę jestem poddenerwowana bo wcześniej takiego czegoś nie miałam.
Witam serdecznie dziewczyny którym wyskoczyły 2 kreseczki na testach
Po urlopie wypoczęta ale za to z chorymi zatokami
Dziewczyny czy Wy też jesteście tak mocno zmęczone za zasypiacie prawie na stojąco? Do tego od rana mam tak wysoki puls jakby mi serce miało z klaty wyskoczyć. Moja doktorka na urlopie a wizytę mam dopiero za 2 tyg ( trochę jestem poddenerwowana bo wcześniej takiego czegoś nie miałam.
Witam serdecznie dziewczyny którym wyskoczyły 2 kreseczki na testach
reklama
Ardiankaa
Zaciekawiona BB
Ja wielbię mizerie w takie dni lub chłodnik!Dziewczyny a tak z innej beczki,co robicie na obiad w takie upalne dni? Ja już mam dosyć w każdej postaci tortilli, gyros był wczoraj, chce jak najmniej gotowac(kuchenka) bo odrazu temperatura w górę mi skacze. Jakieś pomysły?