reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Kurcze może to przy końcówce ciąży... Oby, wyobraźcie sobie zmienić swojego zaufanego lekarza na niekoniecznie fajnych czy dobrych ze szpitali zakaźnych.. aż z ciekawości zapytam na wizycie jak to wygląda. Podejrzewam,że nie jedna kobietka w ciąży będzie mieć kontakt z wirusem.. niestety
Wszędzie można złapać tego dziada niestety.

dokładnie, ale jak zauważyłaś ja zostałam tu zlinczowana za swoje zdrowe myślenie...taki mam sposób wypowiedzi, nie należę do osób słodkopierdzących tylko do bezpośrednich i nie owijających w bawełnę...probuje przeforsować swoje rację? Oczywiście, bo mam nadzieję, że chociaż jednej osobie przez to otworzę wreszcie oczy i skłonie do racjonalnego myślenia, a jeśli ktoś tutaj głosował na obecnego prezydenta i obecny rząd to ja wam bardzo dziękuję za tą Polskę jaką teraz dzięki wam mamy, bo już nie nie będzie tak jak było dzięki waszemu wyborowi i jeśli się źle z tym czujecie to dobrze, bo powinniście...moze to nie jest forum polityczne, ale to nie ja tutaj pierwsza poruszyłam ten temat, z reszta nie pierwszy raz i widzę, że Ci co są wierzący w covid to są cacy tutaj, ale Ci co uważają inaczej to najlepiej lincz i stos dla nich...super, gratulacje po prostu
Powiem Ci coś.....ja do słodko pierdzących tez nie należę, i bardzo nie lubię, jak ktos próbuję udowodnić mi,że On ma rację i że jest tym mądrzejszym. Każdy z Nas ma argumentację do swoich przekonań,poglądów i wyborów. Nie ma jednej słusznej drogi. Mniemam,ze skoro tak bardzo nie lubisz tego rządu to pewnie głosowałaś na poprzedni. Jedno Ci uświadomię.....skoro ludzie nie chcieli poprzednikow to widocznie musieli im zalezc za skórę. Obecnej partii komentowac nie bedę, jest jak jest nie glosowalam nie mam prawa krytykować. Doskonale pamietam jak kiedys skrytykowalas moje pierwsze posty. Bylam w 5,6 tyg mojej pierwszej ciazy,bolal mnie brzuch nie mialam do kogo zwrocic się o pomoc napisalam tu.Dziewczyny mnie bardzo wsparły na duchu i uspokoily,natomiast ty skrytykowałaś wszystkie podobne posty wraz z moim,bo niby mamy tu tylko pisac o samych przyjemnych rzeczach. No nie... mamy tu pisać o wszystkim i jak trzeba potrzymać sie na duchu😉Kobieto daj zyc sobie i innym....ja potrafię czasem przyznac rację czy przeprosić. Troszkę pokory. Jestes jeszcze bardzo mloda/ jesli 90 z nicka to twoj rocznik/duzo nauki przed tobą😊 milego dnia dla Ciebie i dzidzi

Taaaak ja też bym chciala zeby moje dzieci były odważne, wiedziały, że mają we mnie wsparcie i moim mężu, były docenianie, znały swoją wartość, byli dobrymi ludźmi i mieli szacunek do innych to moje marzenie, staram się dawac mu jak najwięcej miłości i poczucia bezpieczeństwa to bardzo ważne
Co do tego ze przejdzie mu tulenia patrząc na jego większą wersję (tate) watpie ze mu przejdzie chyba taki ma już charakter po nim, mój mąż to taki pieszczoch ze hoho😅
Więc w domu moim tulenie mnie ciągle a ja jestem raczej z tych osób zamkniętych na tulenie i czulosci nie potrzebuje aż tak tego jak oni no ale dla nich się otwieram, żeby nie czuli się odrzuceni 😊😊
Jak byl mój mały w brzuchu to myslalam sobie noo jak się urodzi to będą się tak we dwóch tulic razem, guzik razem się nie tula tylko mnie hehehehe więc teraz już tak nie myślę przy drugim dziecku ale mam cicha nadzieję że będzie to córeczka tatusia bo chciałabym żeby on miał też tak dużo miłości od dzieci jak ja mam od syna a syn to tak niekoniecznie chce się przytulać do innych osób niż do mnie
Mój syn tuli się po równo do mnie i do taty. Tyle že jak jest tatuś w domu to do mnie przychodzi tylko jak coś zeświruje i płacze albo jak coś spsoci i tata mu tłumaczy że nie wolno i wgl. Mąż nieraz się śmieje że czasem ma chęć skrzyczeć łobuza ale jak on przychodzi i się przytula to jest taki kochaniutki. No i jest zazdrosny, jak my się przytulimy to zaraz jest między nami i na zmiane się przytula do nas. Jak jestem zła na niego i się przytula a ja nie chce to mi buziaki daje na siłe. Takiego w domu mam czarodzieja, ciekawe jakie będzie drugie😅

Ja robiłam nifty pro. U mojego lekarza mieli jeszcze sanco ale jak porównasz te oba testy to nifty ma dużo większy zakres. To jest tak jak już tu dziewczyny wcześniej pisały: jest to tez jakiegoś rodzaju statystyka ale bardzo dokładna i odpowiedz jest zawsze tak lub nie. Oczywiście ze są marginesy błędu. Mój lekarz który robił prenatalne powiedział ze jeśli usg i pappa i nifty wyszły dobrze to nie ma co robić amio. Oczywiście jeśli jest wskazanie to trzeba rozważyć. Na wynik nifty pro czekałam 7 dni. A maja czas do 10 dni roboczych
Ooo właśnie bo zastanawiałam się czy ryzyko może być pomiędzy :)

Powiem Ci coś.....ja do słodko pierdzących tez nie należę, i bardzo nie lubię, jak ktos próbuję udowodnić mi,że On ma rację i że jest tym mądrzejszym. Każdy z Nas ma argumentację do swoich przekonań,poglądów i wyborów. Nie ma jednej słusznej drogi. Mniemam,ze skoro tak bardzo nie lubisz tego rządu to pewnie głosowałaś na poprzedni. Jedno Ci uświadomię.....skoro ludzie nie chcieli poprzednikow to widocznie musieli im zalezc za skórę. Obecnej partii komentowac nie bedę, jest jak jest nie glosowalam nie mam prawa krytykować. Doskonale pamietam jak kiedys skrytykowalas moje pierwsze posty. Bylam w 5,6 tyg mojej pierwszej ciazy,bolal mnie brzuch nie mialam do kogo zwrocic się o pomoc napisalam tu.Dziewczyny mnie bardzo wsparły na duchu i uspokoily,natomiast ty skrytykowałaś wszystkie podobne posty wraz z moim,bo niby mamy tu tylko pisac o samych przyjemnych rzeczach. No nie... mamy tu pisać o wszystkim i jak trzeba potrzymać sie na duchu😉Kobieto daj zyc sobie i innym....ja potrafię czasem przyznac rację czy przeprosić. Troszkę pokory. Jestes jeszcze bardzo mloda/ jesli 90 z nicka to twoj rocznik/duzo nauki przed tobą😊 milego dnia dla Ciebie i dzidzi
Właśnie mamy się wspierać i rozmawiać o wszystkim !! Każdy jest wolnym człowiekiem i kowalem własnego losu wiec nikogo nie można krytykować 🍾🍾

reklama
Mój syn tuli się po równo do mnie i do taty. Tyle že jak jest tatuś w domu to do mnie przychodzi tylko jak coś zeświruje i płacze albo jak coś spsoci i tata mu tłumaczy że nie wolno i wgl. Mąż nieraz się śmieje że czasem ma chęć skrzyczeć łobuza ale jak on przychodzi i się przytula to jest taki kochaniutki. No i jest zazdrosny, jak my się przytulimy to zaraz jest między nami i na zmiane się przytula do nas. Jak jestem zła na niego i się przytula a ja nie chce to mi buziaki daje na siłe. Takiego w domu mam czarodzieja, ciekawe jakie będzie drugie😅
No identyko Nasz - coś dowali, rozwali, rzuci, połamie i robi niewinną minke i zaraz się tuli do mnie - i jak tu przepraszam opierdzielić takiego gagatka??🤔 Skąd te brzdące mają w sobie tyle sprytu???🤔
Jakie będzie kolejne dziecko? - Ja myślę że podobne - nauczy się od starszego brata😉

Do góry