reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Paranoja. Moj przed chwilą dzwonil i w Holandii wprowadzili kupno alkoholu tylko do 20 🤣 pozniej juz nie kupią nigdzie 🤣
Alkoholiki w holandii niech płaczą 🤣 pracują w maskach, chodzą w maskach, tłum maksymalnie do 4 osób. Szok.
W NL nie ma jeszcze obowiązku Masek nawet w sklepach mimo że przyrost 8tysiecy jedynie w komunikacji jest nakaz maseczek 🤣🤷🏼‍♀️

Witaj!!! 😊 przede wszystkim - gratulacje!!! ❤ jesteś z okolic Łodzi??? Do kogo wybierasz się na prenatalne? Polecam dr Dudarewicza! Świetny specjalista, lekarz genetyk 🤗
Co do śmierci bliskiej osoby i ciąży, to moja siostra miała identycznie - gdy tylko zmarła nasza ukochana babcia, to nagle moja siostra zaszła w ciąże o która starała się prawie rok, także coś w tym jest - ja w to wierze, to wcale nie jest głupie 😊
Jestem z Ostrowa wielkopolskiego , a na prenatalne jadę właśnie do dr Dudarewicza, podobno to cudowny lekarz, tym bardziej tak niecierpliwie czekam na tę wizytę 😌

Hej, dawno się nie udzielam tutaj ale to ze względu na to że chciałam w ciszy poczekać na wyniki testu nifty pro, jak wiecie noo pappa miałam wysokie ryzyko 1:68, usg bardzo dobrze. Nie ryzykowalam amniopunkcja. Zrobiłam nifty pro iiii iiii........... Zdrowa dziewuszka 🥰 będzie Nina lub Amelia 🥰 Jeny jak ja się cieszę, tyle nerwów i płaczu było 😔
Gratuluję Wam Waszych pięknych babelkow, widzę że większość dziewczynek ❤😁
Teraz zmykam świętować z mężem 🥰
Dorotka ❤😍😍😍❤!!!
Pieeekna wiadomość tego dziwnego dnia! Dorotka naprawdę tak sie ciesze, że coś dziś pozytywnego, Córcia❤ zdrowa, wzryszylam sie 😉, jakamasz ulgę i radość jednocześnie! Buziak z gratulacjami 😘😘😘!

reklama
Do góry