Mama2018mama
Fanka BB :)
Dzidzia dzidzia napina brzuszekA ja już sama nie wiem czy tłuszcz czy ciąża... Bo jakiś taki za okrągły...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzidzia dzidzia napina brzuszekA ja już sama nie wiem czy tłuszcz czy ciąża... Bo jakiś taki za okrągły...
W NL nie ma jeszcze obowiązku Masek nawet w sklepach mimo że przyrost 8tysiecy jedynie w komunikacji jest nakaz maseczekParanoja. Moj przed chwilą dzwonil i w Holandii wprowadzili kupno alkoholu tylko do 20 pozniej juz nie kupią nigdzie
Alkoholiki w holandii niech płaczą pracują w maskach, chodzą w maskach, tłum maksymalnie do 4 osób. Szok.
Duuuuzo zdrówka życzęOminęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień
Jestem z Ostrowa wielkopolskiego , a na prenatalne jadę właśnie do dr Dudarewicza, podobno to cudowny lekarz, tym bardziej tak niecierpliwie czekam na tę wizytęWitaj!!! przede wszystkim - gratulacje!!! ❤ jesteś z okolic Łodzi??? Do kogo wybierasz się na prenatalne? Polecam dr Dudarewicza! Świetny specjalista, lekarz genetyk
Co do śmierci bliskiej osoby i ciąży, to moja siostra miała identycznie - gdy tylko zmarła nasza ukochana babcia, to nagle moja siostra zaszła w ciąże o która starała się prawie rok, także coś w tym jest - ja w to wierze, to wcale nie jest głupie
On mówił, że szef był i jest nakaz. Przyniósł im maseczki i mają nosićW NL nie ma jeszcze obowiązku Masek nawet w sklepach mimo że przyrost 8tysiecy jedynie w komunikacji jest nakaz maseczek
Dorotka ❤❤❤❤!!!Hej, dawno się nie udzielam tutaj ale to ze względu na to że chciałam w ciszy poczekać na wyniki testu nifty pro, jak wiecie noo pappa miałam wysokie ryzyko 1:68, usg bardzo dobrze. Nie ryzykowalam amniopunkcja. Zrobiłam nifty pro iiii iiii........... Zdrowa dziewuszka będzie Nina lub Amelia Jeny jak ja się cieszę, tyle nerwów i płaczu było
Gratuluję Wam Waszych pięknych babelkow, widzę że większość dziewczynek ❤
Teraz zmykam świętować z mężem
Aha ale to w pracy? Mi chodziło o sklepy, centra i wgl, ma to wejść za dwa tygodnie jak wpiszą to w prawo, narazie zalecają nosic maski ale większość tego nie robi z tego co widzęOn mówił, że szef był i jest nakaz. Przyniósł im maseczki i mają nosić
On mówi, że u nich wszyscy noszą. Na ulicach, w sklepach. WszędzieAha ale to w pracy? Mi chodziło o sklepy, centra i wgl, ma to wejść za dwa tygodnie jak wpiszą to w prawo, narazie zalecają nosic maski ale większość tego nie robi z tego co widzę
Wow to szacun a z jakiego miasta jest.? Ja z den haag i widać że mają ta w du.pieOn mówi, że u nich wszyscy noszą. Na ulicach, w sklepach. Wszędzie
Wreszcie można dresy założyć i mieć wszystko w dupieNo wreszcie można nosić obcisłe sukienki, a nie same wory