Patii_666
Fanka BB :)
Ommm fasolka tak, jestem na tak,Dziewczyny, jaką ja mam ochotę na pomarańcze, kapustę kiszoną i fasolkę po bretonsku w ogole jaki wybuch smaków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ommm fasolka tak, jestem na tak,Dziewczyny, jaką ja mam ochotę na pomarańcze, kapustę kiszoną i fasolkę po bretonsku w ogole jaki wybuch smaków
Gdyby każda z nas zrobiła test, to wszystkie by miałyOminęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień
Ponoć jak wykryją covid u ciężarnej to przejmuję ja szpital jednoimienny i tam już prowadzi dalej ciążę i rodzi , ale ile w tym prawdy nie wiem .Woow, tak myślałam że może Ci wyjść pozytywny bo dużo czytałam że jak nie jest się na czczo, umyje zeby albo coś to już wychodzi pozytyw.. [emoji2372], no ale jak się czujesz? Czyli teraz musisz zmienić gine? Ostatnio ktoś wrzucał artykuł właśnie o kobietach w ciąży z covidem,
A jak się czujesz? Masz jakiś kontakt z lekarzem czy coś takiego? No i czy masz w najbliższym czasie jakieś wizyty związane z ciążą i czy się odbędą? Przepraszam że mam tyle pytań ale gdzieś w środku czuję że mnie to nie ominie i poprostu jestem ciekawa jak to wygląda. Informacje z pierwszej ręki są bezcenne.Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień
Dziękuję!.❤❤Wohoo!!! Przeleciałam całe forum żeby dotrzeć do Twojej wiadomości aleee suuuper!!! Bardzo gratuluje córci!!! ❤ Bardzo się cieszę, że się potwierdziło! I znowu ten chiński kalendarz się sprawdza
A Lilka był jednym z naszych dwóch typów, a teraz będzie Kornelia (jeśli się potwierdzi na 100% baby girl) a Lilka będzie kolejna!
Tak, na tą główną.Dzięki, wyszukałam jakieś 2 grupy na FB zobaczymy , a powiedz mi te skargi pisać na tą główną skrzynkę ZUS? Zła jestem jak osa bo jak im trzeba to chwila moment się upominają a jak już Nam to mają głęboko gdzieś.... Dobrze , że to nie początek ciąży i te najdroższe wizyty i badania mam za sobą bo tak to nie wiem jakby to było
O matko!! Jak się czujesz?? I co teraz?Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień
Wydaje mi się że kwarantanna domowa 10 dni jeśli nic poważniejszego się nie pojawi i wracasz do gry! Życzę zdrówka!@Patii_666 - z nosa miałam pobierane, to raz. A dwa, że miałam plejadę obajwów, więc się spodziewała,. Nie wiem co teraz. Muszę do ginekologa zadzwonić.
W Białymstoku 8 kobiet miało planowane CC na jeden dzień o każdą robiła przed położeniem się do szpitala test ja covid i wszystkie jak jeden mąż miały [emoji1751][emoji1751]Gdyby każda z nas zrobiła test, to wszystkie by miały [emoji1787]
Jest informacja w necie, że testy, które mamy, dają wynik pozytywny nawet przy zwykłym przeziębieniu.