reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Woow, tak myślałam że może Ci wyjść pozytywny bo dużo czytałam że jak nie jest się na czczo, umyje zeby albo coś to już wychodzi pozytyw.. [emoji2372], no ale jak się czujesz? Czyli teraz musisz zmienić gine? Ostatnio ktoś wrzucał artykuł właśnie o kobietach w ciąży z covidem,
Ponoć jak wykryją covid u ciężarnej to przejmuję ja szpital jednoimienny i tam już prowadzi dalej ciążę i rodzi , ale ile w tym prawdy nie wiem .

Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień:D
A jak się czujesz? Masz jakiś kontakt z lekarzem czy coś takiego? No i czy masz w najbliższym czasie jakieś wizyty związane z ciążą i czy się odbędą? Przepraszam że mam tyle pytań ale gdzieś w środku czuję że mnie to nie ominie i poprostu jestem ciekawa jak to wygląda. Informacje z pierwszej ręki są bezcenne.

Wohoo!!! Przeleciałam całe forum żeby dotrzeć do Twojej wiadomości 😊 aleee suuuper!!! Bardzo gratuluje córci!!! 👧🤩❤ Bardzo się cieszę, że się potwierdziło! I znowu ten chiński kalendarz się sprawdza 😈
A Lilka był jednym z naszych dwóch typów, a teraz będzie Kornelia (jeśli się potwierdzi na 100% baby girl) 😀 a Lilka będzie kolejna! 😎
Dziękuję!.😁😁😊😊😍😍❤❤
No widzisz, u mnie coś się te zabobony sprawdzają 🙈🙈🙈 nawet ph się sprawdziło 🙈🙈🙈😂 ja jakaś zabobonowa jestem jak widać 😂😂😂😂 i wiem, że już się nic w tej kwestii nie zmieni, bo lekarz mi dokładnie pokazał damskie narządy, także z tego chłopca już nie będzie 😊😊😊😍😍😍❤❤❤😂
U nas mąż wybierał imię, bo taki mieliśmy układ i wybrał Lilia, także tak już zostanie 😊😊🤗💖

Dzięki, wyszukałam jakieś 2 grupy na FB zobaczymy , a powiedz mi te skargi pisać na tą główną skrzynkę ZUS? Zła jestem jak osa bo jak im trzeba to chwila moment się upominają a jak już Nam to mają głęboko gdzieś.... Dobrze , że to nie początek ciąży i te najdroższe wizyty i badania mam za sobą bo tak to nie wiem jakby to było
emoji1751.png
emoji1751.png
emoji17.png
Tak, na tą główną.
Poszukam też jeszcze @ do ministerstwa. Daj mi chwilkę.

Z tym jedzeniem malusio mamy podobnie, ale u mnie poza tym, że za późno wstaję i za szybko się kładę, nie mam problemu. Wszystko mam cacy zrobione, tylko jeść. Ale u mnie 🤢🤢🤮no i wiecznie zmęczona jestem.
Może za mało się ruszam?
Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień:D
O matko!! Jak się czujesz?? I co teraz?

reklama
Gdyby każda z nas zrobiła test, to wszystkie by miały [emoji1787]
Jest informacja w necie, że testy, które mamy, dają wynik pozytywny nawet przy zwykłym przeziębieniu.
W Białymstoku 8 kobiet miało planowane CC na jeden dzień o każdą robiła przed położeniem się do szpitala test ja covid i wszystkie jak jeden mąż miały [emoji1751][emoji1751]

Do góry