reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
No czeeesc Lilka ❤ pieknoto Mamy.
Moni gratuluję, cieszę się bardzo, no i Córcia tak jak mocno chciałaś 😘!
Czytam czytam czekam na Twój wpis i jeeesst👍😃! ŚPIJcie dziś słodko 😍!
Dziękuję! 😊😁😍❤ intuicja mnie nie zawiodła, ale nie powiem, na chwile oddech wstrzymałam jak sprawdzał płeć 🙈🙈🙈😂 jest moja wymarzona córcia 😍😍😍 moja mama wczoraj też się wreszcie mega ucieszyła, że druga wnusia i mówi, że będzie sukienki kupować 😁😁😊😍🤗❤ a Ty kiedy masz teraz wizytę? 🤔

Kochane, Wy o obiedzie a ja dopiero śniadanie wcinam. Muszę się zdyscyplinować, żeby wstawać wcześniej i jeść wg wytycznych diabetyka. Powinnam drugie śniadanie teraz jeść a jem to co na pierwsze w porze drugiego [emoji85] potem już obiad.
Miała być papryka czerwona zamiast pomidora, ale nie mamy jak z domu wyjść.
Ja mam ogromny problem z jedzeniem ja czas i 5 posiłkami [emoji17][emoji17] nie wepchne w siebie nic pół godziny po przebudzeniu , nie ma szans , jem 3 główne posiłki i jakaś 1 przegryzka w międzyczasie , nie jestem w stanie jeść 5 no chyba , że jadlabym tyle co nic [emoji1751][emoji1751]no i te jedzenie 2h przed snem jak idę spać o 24 czy 1 w nocy to jak jeść 22 czy 23 nigdy nie byłam nocnym podjadaczem ... Jem kolację 19-20 i koniec [emoji1751]

Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień:D
Co Ty mówisz? Umierasz? [emoji23][emoji23] Sorry nie mogłam się powstrzymać [emoji1751][emoji1751][emoji1751] wybacz a tak serio współczuję będzie się za Tobą ten pozytywny wynik ciągnął jak smród po gaciach [emoji17]

Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień:D
Woow, tak myślałam że może Ci wyjść pozytywny bo dużo czytałam że jak nie jest się na czczo, umyje zeby albo coś to już wychodzi pozytyw.. 🤷🏼‍♀️, no ale jak się czujesz? Czyli teraz musisz zmienić gine? Ostatnio ktoś wrzucał artykuł właśnie o kobietach w ciąży z covidem,

reklama
Do góry