mama.Antosia
Fanka BB :)
Nie wiem czy to te hormony czy jakiś silny instynkt się odezwałWow szacun ja po drugim zamykam produkcję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy to te hormony czy jakiś silny instynkt się odezwałWow szacun ja po drugim zamykam produkcję
Ja też po tym co się w tej ciąży "odwala" to no way [emoji6] starego po porodzie na wazektomie zapisuje [emoji23][emoji23][emoji23]Wow szacun ja po drugim zamykam produkcję [emoji12]
Dziękuję! ❤ intuicja mnie nie zawiodła, ale nie powiem, na chwile oddech wstrzymałam jak sprawdzał płeć jest moja wymarzona córcia moja mama wczoraj też się wreszcie mega ucieszyła, że druga wnusia i mówi, że będzie sukienki kupować ❤ a Ty kiedy masz teraz wizytę?No czeeesc Lilka ❤ pieknoto Mamy.
Moni gratuluję, cieszę się bardzo, no i Córcia tak jak mocno chciałaś !
Czytam czytam czekam na Twój wpis i jeeesst! ŚPIJcie dziś słodko !
Ja mam ogromny problem z jedzeniem ja czas i 5 posiłkami [emoji17][emoji17] nie wepchne w siebie nic pół godziny po przebudzeniu , nie ma szans , jem 3 główne posiłki i jakaś 1 przegryzka w międzyczasie , nie jestem w stanie jeść 5 no chyba , że jadlabym tyle co nic [emoji1751][emoji1751]no i te jedzenie 2h przed snem jak idę spać o 24 czy 1 w nocy to jak jeść 22 czy 23 nigdy nie byłam nocnym podjadaczem ... Jem kolację 19-20 i koniec [emoji1751]Kochane, Wy o obiedzie a ja dopiero śniadanie wcinam. Muszę się zdyscyplinować, żeby wstawać wcześniej i jeść wg wytycznych diabetyka. Powinnam drugie śniadanie teraz jeść a jem to co na pierwsze w porze drugiego [emoji85] potem już obiad.
Miała być papryka czerwona zamiast pomidora, ale nie mamy jak z domu wyjść.
Co Ty mówisz? Umierasz? [emoji23][emoji23] Sorry nie mogłam się powstrzymać [emoji1751][emoji1751][emoji1751] wybacz a tak serio współczuję będzie się za Tobą ten pozytywny wynik ciągnął jak smród po gaciach [emoji17]Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień
Jak się czuje nasza Covidianka?Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień
Woow, tak myślałam że może Ci wyjść pozytywny bo dużo czytałam że jak nie jest się na czczo, umyje zeby albo coś to już wychodzi pozytyw.. , no ale jak się czujesz? Czyli teraz musisz zmienić gine? Ostatnio ktoś wrzucał artykuł właśnie o kobietach w ciąży z covidem,Ominęłam wszystkie posty. Mam covida. A poza tym dzień jak codzień