Kasia6594
Fanka BB :)
JednojajoweOoooo super ze Dzidzie❤ zdrowo ida do przodu, na tym etapie wiadomo czy 1- czy 2-jajowe? Pytam tak śmiało bo mam Sis❤ bliźniacze !
Długo czekalyscie na wyniki Papa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JednojajoweOoooo super ze Dzidzie❤ zdrowo ida do przodu, na tym etapie wiadomo czy 1- czy 2-jajowe? Pytam tak śmiało bo mam Sis❤ bliźniacze !
Ja równy tydzieńJednojajowe
Ja też tydzień czekałam na wyniki PappaJa równy tydzień
A skad kochana wiesz ze byla trisomia 13?byly jakies badania czy ci wyszlo z usg;(?Po stracie z trisomia 13 mam USG i papa za free i potem następne też ale a i tak wszystko zależy od lekarza na co da skierowanie. Chodzę do dwóch Finów i jeden uważa że należą mi się te USG na fundusz a drugi że nie
Ja tylko 2 dni.Jednojajowe
Absolutnie nie oddychać oczami!Worki na głowy
Jak mi NIPT wyjdzie ok to już nic innego z krwi nie robię. Nie chce znowu myśleć o jakimś większym czy mniejszym ryzyku. Tez wszystko miałam w normie (poza leciutko szybszym tętnem) ale jak to poobliczali to ryzyko wzrosło. Pappa tez miałam dość niskie ale w normie wiec ja już się w to nie pcham więcej, chyba ze mnie gin zmusiZnowu sie obudzilam przez siku i nadrabialam forumowe zaleglosci. Mam pytanie- czy przy okazji badan polowkowych bedziecie tez robily test potrojny? Czy tez jezeli Pappa np byly ok to juz go nie robicie? Na polowkowe na razie sie nie zapisuje bo pewnie moja gin robi skoro robila prenatalne. Zapytam na wizycie ,(za 2 tygodnie), ale nie wiem co z tym potrojnym.