Ladybird1989
Fanka BB :)
Pewnie tak bo coś za duzo tych dziewczynekDokładnie Ciekawe czy u którejś z nas z dziewczynki będzie jednak chłopak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tak bo coś za duzo tych dziewczynekDokładnie Ciekawe czy u którejś z nas z dziewczynki będzie jednak chłopak
Wiem co potrzebuje dla mojej świnki. Baba 30lat a śpi z przytulanka
Za moich czasów.... Piany dostaje jak słyszę to z ust moich teściów... Rodziliscie nas 30 lat temu.. Trochę się zmieniło.. Nie dociera.
Jajka
Po przeczytaniu już widziałam swoją Teściowa nad moim brzuchem na szczęście dotarło, że ona prędzej zygnie niż mnie dotknie musiałaby dopuścić do siebie fakt, iż jestem w ciąży
Ja czasem, ale z reguły oznacza to, że chcę mi się siku. Nawet niewiele
O właśnie!I jeszcze czyta tak na bieżąco bo natychmiast wyłapuje hasło wątek prywatny
No u mnie do przodu niby tylko 1,5kg ale chyba poszło wszystko w biodra, bo tak mnie gacie cisnęły, że myślałam żeby bez chodzićGacie trzeba było nowe kupić, 4 kg do przodu, cera fatalna, a mimo to właśnie wysłałam swojego do sklepu po Lay’s paprykowe
No pewka mialas inne zdjecie, ale Tu nasza ciotka juz jesteśUff to oddycham z ulgą
bym chciala zeby lekarz mojemu mezowi zakazal haha no ale on taki biedny usycha mu magic stickZazdroszczę bo ja mam dalej zakazane.
Jedna lekarka daje zielone światło, a druga nie oooo
Lekarz na prenatalnych był prawie pewien, że będzie dziewczynka ale 11t6d czy to nie za wcześnie żeby już mógł „coś” zobaczyć ?Pewnie tak bo coś za duzo tych dziewczynek
14 miesiąc jestem z nimi i są w miarę okW takim razie zazdroszczę firmy
Ojej, ale super! Też masz Knorriżka Jak będzie już można wysyłać coś z Australii do Europy to Ci zrobię sweterek
No wiesz co, wybijasz się z grupy tych co to z jaśkiem między nogami sypiają?? toż to zdrada!A tam, już wieczór a poza tym właśnie czytam, że przewijają się bardzo przyjemne tematy więc ten jasiek między nogami jak znalazł
Ja śpię z kocykiem zwiniętym w rulonik między nogami