reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja na tą chwilę śpię z jaśkiem między nogami 🙈🙈🙈😂😂😂
P.S. teraz to przeczytałam i zabrzmiało to conajmniej dwuznacznie 🙈🙄😂😂😂😆
A tam, już wieczór a poza tym właśnie czytam, że przewijają się bardzo przyjemne tematy więc ten jasiek między nogami jak znalazł 😂😂😂😂
Ja śpię z kocykiem zwiniętym w rulonik między nogami 😄

Ale Monika ja pracuje dzień w dzien i nadrabiam, mimo ze mam mnóstwo obowiązków. Jasne ze czesto pisze jak większość spi, ale ze potrzebuje, chce i fajnie mi Wami to sie odzywam. 😃
Raz czy 2 w tygodniu znajdzie sie czas, nawet bez nadrobienia, szybkie co i mnie, jak badania, co fajnego było w tygodniu i pytanie, bo nie wierzę, ze ktos nie ma pytan.
A skoro ktos czyta ha! to ma czas?🤔
no dokładnie to samo mnie zastanawia 🤔🤔ttmbardziej, że jesteśmy jedną z grup, w której najwięcej się pisze i trzeba mieć jednak trochę czasu żeby to wszystko przeczytać, ale co ja tam wiem 😝😝😝

reklama
Do góry