reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja tylko spodnie nosze ciążowe (trochę luźne są), bo miałam z pierwszej ciazy i wygodnie, bo nie gniota. Ale bluzki normalne swoje jeszcze nosze. Co do ciuchów ciążowych z hm to polecam bardzo i fajnie, ze potem maja wzięcie i można je sprzedac (na jakimś vinted czy Allegro). Tylko widzę jednak duża różnice cenowa. 2,5 roku temu jak kupowałam to były tańsze, a teraz widzę zwykły tshirt 59 zł😐 ale opłaca sie te dwupaki właśnie
I te jeansy z hm po 140zl :( a wiadomo że długo się nie ponosi i sie nie wynosi ich.

reklama
Poniewaz w moim miescie nie ma ciuchow dla ciezarnych poza H&M (a tam spodnie za 35f) to sobie zamowilam online z Asda,to takie cos jak tesco tylko ze angielskie(tesco chyba tez angielskie?),w kazdym razie zamowilam chyba z 13 ciuchow ciazowych,bo trafilam na mega przeceny,wzielam po pare rozmiarow spodni,jakies bluzki sukienki,glownie jednak chodzilo mi o spodnie.zaplacilam 54f (jakies 260zl) a wyskoczylo mi ze zaoszczedzilam jakie 93f na tych zakupach! Taka jestem zajarana,czekam az mi maz jutro odbierze i bede miec rewie mody:)ciesze sie jak szczerbaty na suchary normalnie.jak nie beda dobre ciuchy to moge oddac do sklepu.Ja do pracy chodze w dzinsach i firmowym polo bo mam brudna robote,a dzinsy maja gumke i mam falde u gory i na dole

Do góry