P
pożegnanie
Gość
Ze mna ja dziś sama jednak siedze!To ja zostanę sama na forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze mna ja dziś sama jednak siedze!To ja zostanę sama na forum
Jak to? Nie przyjechal?Ze mna ja dziś sama jednak siedze!
No właśnie jak przełożony był zadowolony i odejście na l4 w miarę ok się odbywało tonów by dostawały przedłużeniaJa nie chce być czarnowidzem, ale wydaje mi się, że nikt Ci nie przedłuży umowy jak będziesz na macierzyńskim. Ale mam nadzieję, że grubo się mylę
To kiedy twój chlop ma zamiar wrócić do domuZe mna ja dziś sama jednak siedze!
Hejka ja tez 36 i pierwsze dzieckoHejka ja 36 lat i 10 letni syn
Stanik miałam po poprzedniej ciąży, takie miękkie a'la sportowe z hm.Ja nie musiałam, za to staniki juz tak
Gacie trzeba było nowe kupić, 4 kg do przodu, cera fatalna, a mimo to właśnie wysłałam swojego do sklepu po Lay’s paprykoweHaha a myślałam, że tylko ja musiałam majtki wymienić
I te jeansy z hm po 140zl a wiadomo że długo się nie ponosi i sie nie wynosi ich.Ja tylko spodnie nosze ciążowe (trochę luźne są), bo miałam z pierwszej ciazy i wygodnie, bo nie gniota. Ale bluzki normalne swoje jeszcze nosze. Co do ciuchów ciążowych z hm to polecam bardzo i fajnie, ze potem maja wzięcie i można je sprzedac (na jakimś vinted czy Allegro). Tylko widzę jednak duża różnice cenowa. 2,5 roku temu jak kupowałam to były tańsze, a teraz widzę zwykły tshirt 59 zł ale opłaca sie te dwupaki właśnie
W takim razie zazdroszczę firmyNo właśnie jak przełożony był zadowolony i odejście na l4 w miarę ok się odbywało tonów by dostawały przedłużenia