reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja tylko spodnie nosze ciążowe (trochę luźne są), bo miałam z pierwszej ciazy i wygodnie, bo nie gniota. Ale bluzki normalne swoje jeszcze nosze. Co do ciuchów ciążowych z hm to polecam bardzo i fajnie, ze potem maja wzięcie i można je sprzedac (na jakimś vinted czy Allegro). Tylko widzę jednak duża różnice cenowa. 2,5 roku temu jak kupowałam to były tańsze, a teraz widzę zwykły tshirt 59 zł😐 ale opłaca sie te dwupaki właśnie
I te jeansy z hm po 140zl :( a wiadomo że długo się nie ponosi i sie nie wynosi ich.

reklama
Poniewaz w moim miescie nie ma ciuchow dla ciezarnych poza H&M (a tam spodnie za 35f) to sobie zamowilam online z Asda,to takie cos jak tesco tylko ze angielskie(tesco chyba tez angielskie?),w kazdym razie zamowilam chyba z 13 ciuchow ciazowych,bo trafilam na mega przeceny,wzielam po pare rozmiarow spodni,jakies bluzki sukienki,glownie jednak chodzilo mi o spodnie.zaplacilam 54f (jakies 260zl) a wyskoczylo mi ze zaoszczedzilam jakie 93f na tych zakupach! Taka jestem zajarana,czekam az mi maz jutro odbierze i bede miec rewie mody:)ciesze sie jak szczerbaty na suchary normalnie.jak nie beda dobre ciuchy to moge oddac do sklepu.Ja do pracy chodze w dzinsach i firmowym polo bo mam brudna robote,a dzinsy maja gumke i mam falde u gory i na dole

Do góry