reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
czy któraś z was jeszcze nosi ciuchy sprzed ciąży,
ja jeszcze nic ciazowe go nie mam
Ja tylko dwie pary dzinsów z elastycznymi klinami w talii kupiłam, rozmiar 8; sà tak wygodne, że dobrze, że majà nogawki, bo inaczej by mi spadły ;) Reszta ciuchów ta sama. Staniki większe musiałam kupić około 7 tygodnia.

Oj sluchajcie ja z covidem tez panikuje....na szczęście jestem ba zdalnym,ale ktos musi chodzic po zakupy itp. Boje się o psa. Co by bylo gdybyśmy na kwarantanne trafili😪Masakra
Nie pamiętam skąd jesteś, ale w wawie tego co pamiętam byli wolontariusze którzy wychodzili psem. Zostawiało się smycz na klatce, oni sobie dezynfekowali, wypuszczałas pieska i zabierali na spacer..

Jadłam w niedzielę. Pychota :D I mam ochotę na więcej :D A przed weekendem jadłam kalafior z bułką. Sama cały zjadłam i nie mogłam się ruszać :D

mnie też tak stukali głowica od usg. Myślę, że dziecko nie jest tak kruche jak nam się wydaje. Natura tak nas stworzyła żebyśmy mogły spokojnie donosić ciążę do końca nie musząc leżeć cały dzień i uważać na siebie na każdym kroku.

Myślę że tego nie da sie zrobić już zamkniętego, więc trzeba stworzyć nowy. Cos mi sie też obiło, że trzeba liste wysłać. Pamiętajcie żeby zweryfikować tę listę, bo są dziewczyny, które napisały tylko kilka postów i odzywają się raz na ruski rok. Ja bym takich ludzi nie chciała, bo skoro nie ma czasu pisać teraz, to nie będzie miała go też na zamkniętym. Miałam już 2 grupy i doszłam do takiego wnosku.
no ja chce sie dopisac do listy ale nie wiem jak 🤷‍♀️

reklama
Do góry