reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nie no, ja wiem, że seks można uprawiać wszędzie (z drugiej strony zdążyłam zapomnieć przez ciążę co to takiego :D). Chodziło mi konkretnie o obecność dziecka w tym czasie w pokoju.

Ja prawie nic nie jem w ciąży. A głodna jestem cały czas. Masakra.

reklama
Taaaak, chyba z listą osób które mają do niego należeć
Najlepiej jak ktoś ma kompa pod ręką bo na tel ciężko mi się akurat zepsuł ale wydaje mi się że poprostu powinnismy zebrac listę i wysłać administratorowi strony
Napisałam do administratora prośbę o utworzenie wątku zamkniętego [emoji6] też uważam że trzeba stworzyć listę osób które mają w Nim być [emoji6]

A ja z kolei dzisiaj miałam smaka na gotowaną fasolkę szaparagową z masłem i bułką tartą :D Akurat dostałam dwa dni temu od teściowej taką z własnego pola (teściowie w tym roku posadzili sobie za domem cały warzywniak :D ) i wrąbałam cały talerz :p

Jadłam w niedzielę. Pychota :D I mam ochotę na więcej :D A przed weekendem jadłam kalafior z bułką. Sama cały zjadłam i nie mogłam się ruszać :D

Moje też grzecznie leżało napoczatku coś pomachało rekami i nóżkami, bardziej się martwiłam że lekarza chcąc obrócić malucha uderzał w brzuch tym sprzętem do usg nie jakos mocno ale uświadomiłam sobie ze wie co robi i wcale to jak się uderzymy jakos lekko nic nie zaszkodzi dziecku :) w sumie z synkiem chyba też była taka sytuacja jak sobie przypominam

mnie też tak stukali głowica od usg. Myślę, że dziecko nie jest tak kruche jak nam się wydaje. Natura tak nas stworzyła żebyśmy mogły spokojnie donosić ciążę do końca nie musząc leżeć cały dzień i uważać na siebie na każdym kroku.

Czyli zakładają nowy prywatny wątek?
Myślę że tego nie da sie zrobić już zamkniętego, więc trzeba stworzyć nowy. Cos mi sie też obiło, że trzeba liste wysłać. Pamiętajcie żeby zweryfikować tę listę, bo są dziewczyny, które napisały tylko kilka postów i odzywają się raz na ruski rok. Ja bym takich ludzi nie chciała, bo skoro nie ma czasu pisać teraz, to nie będzie miała go też na zamkniętym. Miałam już 2 grupy i doszłam do takiego wnosku.

Tylko kto chętny do stworzenia tej listy? [emoji3166][emoji1787]
Mi się wydaje , że trzeba założyć wątek" osoby chętne do grupy zamkniętej" i tam niech się chętne dziewczyny wpisują. Te ci do których nie ma wątpliwości dodamy od razu a te które piszą raz na jakiś czas to już ja wątku zamkniętym rozstrzygniemy czy je dodać czy nie [emoji6]

reklama
Do góry