reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny, po mojej wizycie w poniedziałek 16+3 nadal nie wiemy kto tam mieszka, w sumie nie jest to najwazniejsze bo najwazniejsze jest zdrowie, pewnie na następnej wizycie się dowiemy 😍 Ale głównie chodzi mi o to, ze nie wiemy bo ten dzidziuś wiecznie śpi i jest obrócony. Nie wiem na każdym usg na którym byłam te dziecko jest jakieś takie spokojne.. nie fika koziołków, smacznie śpi. Czy któraś z Was miała tez bądź teraz ma tez takie spokojne dziecko? Chciałam pójść do innego lekarza jeszcze się zbadać czy wszystko jest ok. Lekarz próbował poruszyć maleństwo żeby się obróciło, ale nic się nie zmieniło 😊 Dajcie znać 😀
Moje dziecko 11+1 mega spokojnie leżało a serce waliło 160! Więc nie wiem też czy to dobrze, martwiłam się trochę po wizycie, ale myślę, że jakby było coś nie tak lekarz by powiedział.. Dlatego juz nie myślę o tym, czekam do prenatalnych i musi być wszystko dobrze 😁❤️❤️❤️
Ale takie spokojne dziecko, nie po matce. Zdecydowanie po ojcu ❤️❤️

reklama
Moje dziecko 11+1 mega spokojnie leżało a serce waliło 160! Więc nie wiem też czy to dobrze, martwiłam się trochę po wizycie, ale myślę, że jakby było coś nie tak lekarz by powiedział.. Dlatego juz nie myślę o tym, czekam do prenatalnych i musi być wszystko dobrze 😁❤❤❤
Ale takie spokojne dziecko, nie po matce. Zdecydowanie po ojcu ❤❤
Moje też grzecznie leżało napoczatku coś pomachało rekami i nóżkami, bardziej się martwiłam że lekarza chcąc obrócić malucha uderzał w brzuch tym sprzętem do usg nie jakos mocno ale uświadomiłam sobie ze wie co robi i wcale to jak się uderzymy jakos lekko nic nie zaszkodzi dziecku :) w sumie z synkiem chyba też była taka sytuacja jak sobie przypominam

Moje dziecko 11+1 mega spokojnie leżało a serce waliło 160! Więc nie wiem też czy to dobrze, martwiłam się trochę po wizycie, ale myślę, że jakby było coś nie tak lekarz by powiedział.. Dlatego juz nie myślę o tym, czekam do prenatalnych i musi być wszystko dobrze 😁❤❤❤
Ale takie spokojne dziecko, nie po matce. Zdecydowanie po ojcu ❤❤
U mnie była podobna sytuacja dziecko leżało a tętno wysokie. Usg i pappa wyszło ok.. Wiec sie nie zamartwiam

Dziewczyny ale mam ochotę na kebaba 🤦‍♀️jeszcze wracalam z małym autobusem i tam ktoś wiózł, tak pachniało 😋
Ale za to dziś mi kanapki z serem żółtym nie wchodziły ten ser jakiś za mocny był, blee🤷🏼‍♀️🤦‍♀️
Prawdopodobnie, od listopada mały ruszy do żłobka, niestety tylko dwa razy w tygodniu na 4godziny, a od kwietnia prawdopodobnie już cały tydzień po 4godzinki, dobre i to, ja się cieszę że chociaż tyle będzie miał kontaktu z dziećmi może ruszy z mowa.. A mi się od końca października zaczynają kursy językowe więc też będę miała co robić 🧐
Mi przestała smakować kanapka z serem :( Znów wiele rzeczy przestało mi smakować i mniejsze porcje jem niż jeszcze np. w zeszłym tygodniu...

reklama
Moje też grzecznie leżało napoczatku coś pomachało rekami i nóżkami, bardziej się martwiłam że lekarza chcąc obrócić malucha uderzał w brzuch tym sprzętem do usg nie jakos mocno ale uświadomiłam sobie ze wie co robi i wcale to jak się uderzymy jakos lekko nic nie zaszkodzi dziecku :) w sumie z synkiem chyba też była taka sytuacja jak sobie przypominam
Moje też ruszało nóżkami i rączkami, a ja leżałam i płakałam haha ❤️❤️❤️

Wiecie co dziewczyny, ja dziewczyny jestem taka szczęśliwa, że udało nam się zajść z moimi jajnikami i codziennie jak sobie pomyślę o tym małym stworzeniu w moim brzuchu to mam ochotę sie rozpłakać i cały czas mówić do brzucha i głaskać brzuch ❤️❤️❤️❤️
I złapałam się na tym, że całą noc trzymam brzuch ręka 😜😜.
Tak po prostu..
Zwariowałam ze szczęścia 😁😁😁

Do góry