reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Moje też ruszało nóżkami i rączkami, a ja leżałam i płakałam haha ❤❤❤

Wiecie co dziewczyny, ja dziewczyny jestem taka szczęśliwa, że udało nam się zajść z moimi jajnikami i codziennie jak sobie pomyślę o tym małym stworzeniu w moim brzuchu to mam ochotę sie rozpłakać i cały czas mówić do brzucha i głaskać brzuch ❤❤❤❤
I złapałam się na tym, że całą noc trzymam brzuch ręka 😜😜.
Hhaha. Wiesz co?
Wejdź w inne wątki i zobacz jak długo tam są a ile jest odpowiedzi 😜😜
Chyba nikt tyle nie pisze co my haha 😜🤣🤣🤣
Ale też Prawda jest taka że przechodza szybko na prywatne już okolo 9 tyg :)

Ale tu smakowite tematy 😋u mnie dziś na obiad pieczone ziemniaki z mielonymi z wczoraj i marchewka z pomarańczą a na kolacje robie zapiekanki z bułki z pieczarkami serem ogórkiem i ketchupem 😋już nie moge sie doczekać 😁
Smakowicie 😍 ja jak zjem obiad to nie potrafię zjesc kolacji i wpycham w siebie jedna kromke kanapki :( u mnie dziś na zdrowo pierog jaglany i gryczany z serem białym :) ale mojemu dziecku w brzuchu nie smakuje jak wszystko :) i zgaga dokucza

Załączniki

• IMG_20201014_154533.jpg
    IMG_20201014_154533.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 52
Moje też ruszało nóżkami i rączkami, a ja leżałam i płakałam haha ❤❤❤

Wiecie co dziewczyny, ja dziewczyny jestem taka szczęśliwa, że udało nam się zajść z moimi jajnikami i codziennie jak sobie pomyślę o tym małym stworzeniu w moim brzuchu to mam ochotę sie rozpłakać i cały czas mówić do brzucha i głaskać brzuch ❤❤❤❤
I złapałam się na tym, że całą noc trzymam brzuch ręka 😜😜.
Tak po prostu..
Zwariowałam ze szczęścia 😁😁😁
Ja mam ostatnio to samo, do prenatalnych jakoś chyba czasem sama nie wierzyłam, że udało się zajść w ciąże, a teraz? Leże i się macam po brzuszku, a jak jestem sama to gadam z dzidzią❤
W nocy też jak się budzę, to ręka na brzuszku i coraz częściej łapię się na ty, że się wzruszam na samą myśl o maluszku moim ❤❤❤❤

Ja mam ostatnio to samo, do prenatalnych jakoś chyba czasem sama nie wierzyłam, że udało się zajść w ciąże, a teraz? Leże i się macam po brzuszku, a jak jestem sama to gadam z dzidzią❤
W nocy też jak się budzę, to ręka na brzuszku i coraz częściej łapię się na ty, że się wzruszam na samą myśl o maluszku moim ❤❤❤❤
Ja też hahaha!
Matka płacze caky czas haha 🤣🤣🤣

reklama
Do góry