reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Moje też ruszało nóżkami i rączkami, a ja leżałam i płakałam haha ❤❤❤

Wiecie co dziewczyny, ja dziewczyny jestem taka szczęśliwa, że udało nam się zajść z moimi jajnikami i codziennie jak sobie pomyślę o tym małym stworzeniu w moim brzuchu to mam ochotę sie rozpłakać i cały czas mówić do brzucha i głaskać brzuch ❤❤❤❤
I złapałam się na tym, że całą noc trzymam brzuch ręka 😜😜.
Hhaha. Wiesz co?
Wejdź w inne wątki i zobacz jak długo tam są a ile jest odpowiedzi 😜😜
Chyba nikt tyle nie pisze co my haha 😜🤣🤣🤣
Ale też Prawda jest taka że przechodza szybko na prywatne już okolo 9 tyg :)

Ale tu smakowite tematy 😋u mnie dziś na obiad pieczone ziemniaki z mielonymi z wczoraj i marchewka z pomarańczą a na kolacje robie zapiekanki z bułki z pieczarkami serem ogórkiem i ketchupem 😋już nie moge sie doczekać 😁
Smakowicie 😍 ja jak zjem obiad to nie potrafię zjesc kolacji i wpycham w siebie jedna kromke kanapki :( u mnie dziś na zdrowo pierog jaglany i gryczany z serem białym :) ale mojemu dziecku w brzuchu nie smakuje jak wszystko :) i zgaga dokucza

Załączniki

• IMG_20201014_154533.jpg
    IMG_20201014_154533.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 50
Moje też ruszało nóżkami i rączkami, a ja leżałam i płakałam haha ❤❤❤

Wiecie co dziewczyny, ja dziewczyny jestem taka szczęśliwa, że udało nam się zajść z moimi jajnikami i codziennie jak sobie pomyślę o tym małym stworzeniu w moim brzuchu to mam ochotę sie rozpłakać i cały czas mówić do brzucha i głaskać brzuch ❤❤❤❤
I złapałam się na tym, że całą noc trzymam brzuch ręka 😜😜.
Tak po prostu..
Zwariowałam ze szczęścia 😁😁😁
Ja mam ostatnio to samo, do prenatalnych jakoś chyba czasem sama nie wierzyłam, że udało się zajść w ciąże, a teraz? Leże i się macam po brzuszku, a jak jestem sama to gadam z dzidzią❤
W nocy też jak się budzę, to ręka na brzuszku i coraz częściej łapię się na ty, że się wzruszam na samą myśl o maluszku moim ❤❤❤❤

Ja mam ostatnio to samo, do prenatalnych jakoś chyba czasem sama nie wierzyłam, że udało się zajść w ciąże, a teraz? Leże i się macam po brzuszku, a jak jestem sama to gadam z dzidzią❤
W nocy też jak się budzę, to ręka na brzuszku i coraz częściej łapię się na ty, że się wzruszam na samą myśl o maluszku moim ❤❤❤❤
Ja też hahaha!
Matka płacze caky czas haha 🤣🤣🤣

reklama
Do góry