reklama
Cześć dziewczyny i ja sie przywitamchwile Was czytam ale napisać zdecydowałam się dzisiaj bo i dzisiaj dostałam wyniki badań prenatalnych . Miałam stracha przez wiek , mam 36 lat ale Wszystko Ok i prawdopodobnie chłopak (na 80%) ,mogę w końcu dzielić się ta informacja . Jak na razie ciąże znoszę tak sobie , męczą mnie mdłości i wymioty czego nie miałam w pierwszej ciąży . Mam już córkę 9 letnia .
Chciałam do Was dołączyć mam nadzieje ze mnie jeszcze przyjmiecie . Późno sie ujawniłam ale musiałam wiedzieć ze będzie Ok a poza tym ja również wolałabym dołączyć do zamkniętej grupy a widzę ze myślicie już o tym poważnie . Wiec jeżeli mnie zechcecie to ja bym już z Wami tak została
Chciałam do Was dołączyć mam nadzieje ze mnie jeszcze przyjmiecie . Późno sie ujawniłam ale musiałam wiedzieć ze będzie Ok a poza tym ja również wolałabym dołączyć do zamkniętej grupy a widzę ze myślicie już o tym poważnie . Wiec jeżeli mnie zechcecie to ja bym już z Wami tak została
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Wiesz , że to samo pomyślałam?[emoji23][emoji23][emoji23]Ohoho temat forum zamkniętego i się duchy odzywają [emoji1787][emoji12]
Już bez przesadyOhoho temat forum zamkniętego i się duchy odzywają
mangusta87
a myślałam że to ja mam tytuł mało aktywnej a tu została zdetrobizowanaWiesz , że to samo pomyślałam?[emoji23][emoji23][emoji23]
Loli05
Hejka ja 36 lat i 10 letni synCześć dziewczyny i ja sie przywitamchwile Was czytam ale napisać zdecydowałam się dzisiaj bo i dzisiaj dostałam wyniki badań prenatalnych . Miałam stracha przez wiek , mam 36 lat ale Wszystko Ok i prawdopodobnie chłopak (na 80%) ,mogę w końcu dzielić się ta informacja . Jak na razie ciąże znoszę tak sobie , męczą mnie mdłości i wymioty czego nie miałam w pierwszej ciąży . Mam już córkę 9 letnia .
Zawsze tak jestOhoho temat forum zamkniętego i się duchy odzywają
reklama
Kwietniowaaa
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny mało się udzielam, chciałam poczekać do prenatalnych l. 4 lata staraliśmy się z mężem o dzidzie i wkoncu się udało Dziś po prenatalnych 12+3, wszystko w normie, w tym momencie wyglada na dziewczynkę ale lekarz stwierdził ze może jeszcze coś się tam pojawić między nogami dzidziuś spał, jak go obudziliśmy to obrócił się tyłkiem i już się nie chciał pokazać jestem przeszczęśliwa, aż się łezka zakręciła w oku są kobietki które są w tym samym tygodniu co ja? Jak się czujecie?
Załączniki