reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny ale mam ochotę na kebaba 🤦‍♀️jeszcze wracalam z małym autobusem i tam ktoś wiózł, tak pachniało 😋
Ale za to dziś mi kanapki z serem żółtym nie wchodziły ten ser jakiś za mocny był, blee🤷🏼‍♀️🤦‍♀️
Prawdopodobnie, od listopada mały ruszy do żłobka, niestety tylko dwa razy w tygodniu na 4godziny, a od kwietnia prawdopodobnie już cały tydzień po 4godzinki, dobre i to, ja się cieszę że chociaż tyle będzie miał kontaktu z dziećmi może ruszy z mowa.. A mi się od końca października zaczynają kursy językowe więc też będę miała co robić 🧐

reklama
Dziewczyny ale mam ochotę na kebaba 🤦‍♀️jeszcze wracalam z małym autobusem i tam ktoś wiózł, tak pachniało 😋
Ale za to dziś mi kanapki z serem żółtym nie wchodziły ten ser jakiś za mocny był, blee🤷🏼‍♀️🤦‍♀️
Prawdopodobnie, od listopada mały ruszy do żłobka, niestety tylko dwa razy w tygodniu na 4godziny, a od kwietnia prawdopodobnie już cały tydzień po 4godzinki, dobre i to, ja się cieszę że chociaż tyle będzie miał kontaktu z dziećmi może ruszy z mowa.. A mi się od końca października zaczynają kursy językowe więc też będę miała co robić 🧐
Oj kebaba...ja chcę kebaba🤤

@emizior - nie odczytaj tego pytania jako zaczepki ani nic takiego, po prostu się zastanawiam - dwulatki są już dość kumate, nie przeszkadzało Wam to we współżyciu? W sensie, że dziecko jest w jednym pomieszczeniu?
Mamy jeszcze inne pokoje, łazienki itp Wiec w domu nam się przy dziecku nigdy nic nie zdarzyło. Ale na urlopie kiedyś dziecko było w tym samym pokoju chociaż w swoim łóżku i ok. Poza byciem pod kołderka i zgaszonym światłem nie widziałam problemu 😀😊

Ooo hey chyba sie nie widziałysmy jeszcze albo ja nie kojarze 🙈, nie mniej miło, że sie pojawiłas, zostań z nami 👍! Napisz jutro co u Dzidzi ❤! Szansa na płeć jest, ale zależy jak Dzidzia ❤ się ułoży.

Dziękuję za miłe przywitanie! :D Jeszcze się nie widziałyśmy dziś do was dołączyłam :)

Hej dziewczyny :D ! Ja mam dzisiaj wolne i od rana siedzę i przeglądam strony z rzeczami dla dzieci 🙈.
Widziałam, że przewinął się tutaj temat wózków. Mnie właśnie zaciekawił Anex i za kilka tygodni chce podjechać do jakiegoś sklepu zobaczyć te wózki na żywo.
Mimo, że płeć jeszcze nie jest na 100 % potwierdzona (u mnie "raczej" chłopiec) to zdążyłam już kupić parę ciuszków w kolorach unisex :D (ciężko przeglądając w sklepach takie mini ciuszki nic nie kupić :D).
Co do wagi - u mnie w tej chwili jest + 1 kg na plusie , ale nie przejmuje się bo wiem, że w ciąży nieuniknione będzie przybieranie na wadze (dzisiaj 15+5 tc).
O to z OM idziemy równo, ale u mnie to rak z +2.5lg na wadze🙈🙈🙈 apetyt mam 😃!
Ja ciuszkow nie kupuję jeszcze bo ani nie mam kiedy (pracuje), a też nie wychodzę z domu, wiec pozostaje tylko online.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry