reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ja pamiętam , jeszcze jej pisałam żeby jak najszybciej się umawiała , napisała później że udało jej się umówić i cisza.....Pamiętacie, przyszła do nas jakoś tydzień temu dziewczyna, której źle wyszło badanie usg i lekarz skierował ją na prenatalne? Ktoś wie, jak potoczyła się ta historia? Cały czas o niej myślę, ale nie pamiętam nicku.
Chichuni
My na ten moment zrobimy z sypialni miejsce dla nas i dla malenstwa. Zas jak podrośnie, to przeniesiemy się do salonu, a dziecku zostawimy nasza sypialnie. Bo jednak różnica wieku z 1 córką jest za duża na wspólny pokój.Ja u nas w szafie nawet nie próbuje robić miejsca . Też planujemy kupić komodę na ciuszki dla dziecka. Niestety nasz maluch na razie nie będzie miał swojego pokoju bo mamy mieszkanie 2-pokojowe. Może później pomyślimy nad czymś większym.
U
użytkownik 200
Gość
No nic, mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze się skończyło.
Ciekawa jestem, czy i kiedy, przyjdzie do mnie obiecywany w drugim trymestrze przypływ energii.
Ciekawa jestem, czy i kiedy, przyjdzie do mnie obiecywany w drugim trymestrze przypływ energii.
My tez wstawimy łóżeczko do naszej sypialni. Do około 2 lat dzieci zawsze spały w sypialni bo tak nam łatwiej było. Pozniej pomyślimy kto będzie spał gdzie.My na ten moment zrobimy z sypialni miejsce dla nas i dla malenstwa. Zas jak podrośnie, to przeniesiemy się do salonu, a dziecku zostawimy nasza sypialnie. Bo jednak różnica wieku z 1 córką jest za duża na wspólny pokój.
Chichuni
Ja inwestuje w dostawkę, bo staruch sie boi spac z maleństwem. Moja pierwsza córka od początku ze mna spala.My tez wstawimy łóżeczko do naszej sypialni. Do około 2 lat dzieci zawsze spały w sypialni bo tak nam łatwiej było. Pozniej pomyślimy kto będzie spał gdzie.
A ze on się boi, to chcę dostawkę i będę mieć tak samo obok
DokładnieOj tak, my z mężem razem od 7 lat, po ślubie 3 lata i ile razy słyszeliśmy: a kiedy? A może już w ciąży? itp. A najlepsze teksty to są: w Twoim wieku to ja już miałam Xdzieci :|
Patii_666
Myślę, że również są inne pozycje niż tylko po bożemu pod kołdra u nas jest identyczna sytuacja, mały śpi z nami, jeśli chcemy miło spędzić wieczór idziemy do salonu tam robimy nastrój, winko) teraz już nie) świece, film, nic nie tracimy,@emizior - nie odczytaj tego pytania jako zaczepki ani nic takiego, po prostu się zastanawiam - dwulatki są już dość kumate, nie przeszkadzało Wam to we współżyciu? W sensie, że dziecko jest w jednym pomieszczeniu?
reklama
Chichuni
Albo łazienka czy kuchnia ^^Myślę, że również są inne pozycje niż tylko po bożemu pod kołdra u nas jest identyczna sytuacja, mały śpi z nami, jeśli chcemy miło spędzić wieczór idziemy do salonu tam robimy nastrój, winko) teraz już nie) świece, film, nic nie tracimy,
Ajj niech ten mój stary wraca już