Mama2018mama
Fanka BB :)
Gdy wstaje się lewa noga potem dzień nam to wynagradza i jest fajny życzę aby tak byłodzisiaj wstalam lewa noga
jakoś bez humoru brzuch mam napięty
jakoś tak niemiło jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdy wstaje się lewa noga potem dzień nam to wynagradza i jest fajny życzę aby tak byłodzisiaj wstalam lewa noga
jakoś bez humoru brzuch mam napięty
jakoś tak niemiło jest
U mnie prawdopodobnie też niby mam 12+1 ale wedlug wszystkich Usg dzidzia większa o ok 6 dniW ogóle dzisiaj 13+0, podobno 2 trymestr się zaczął, oby tylko teraz lepiej było
O tak...a najśmieszniejsze jest to że na takie komentarze pozwalają sobie politycy - czyli ludzie kompletnie oderwani od rzeczywistości i realiów...ech...W tych czasach, kobiety rodzą dla 500+, nie dlatego, że chcą i pragną być matkami. Nie wiesz?
A mnie za to denerwowało a raczej nawet przykrosc sprawiało przez to że ciąża poroniona w tamtym roku i nikt o tym nie wie jak ludzie ciągle pytają kiedy drugie, przydaloby się już albo na co oni czekają??? i to jest na porządku dziennym, teraz też nie wiedzą o ciąży i mnie to tak nie rusza ale jak nie byłam to było mi przykro bo myślą że to takie pstryk palcami... Dodatkowo nie powinno to naprawdę nikogo obchodzić a to taki temat nr 1 wręczO tak...a najśmieszniejsze jest to że na takie komentarze pozwalają sobie politycy - czyli ludzie kompletnie oderwani od rzeczywistości i realiów...ech...
Ja tam nie Mogę I Tak narzekać, wiem, że czasem będzie bolało, ale zawsze takie bóle mnie przerażająa w II trym.mialo byc lepiej
U mnie w rodzinie nikt nas nie naciskal z ciaza (moi rodzice tez mieli mnie po 30stce), ale raz prawie napadla na mnie mama kolezanki- "kiedy dziecko, bedzie potem za pozno, na co czekamy itp." I to w sklepie na glos. Bylam w takim szoku ze nie odpowiedzialam, a potem sobie pomyslalam ze przeklada na mnie frustracje za swoja corke (w moim wieku) jeszcze bez dzieci i slubu. Teraz to ta mama chyba w zupelnej rozpaczy bo ja po slubie i w ciazy, druga nasza kumpela juz z dzieckiem, a jej corka wlasnie rozstala sie z narzeczonym po kilku latach i jeszcze kredyt niestety wzieli. Czasem ci rodzice z tym cisnieciem wiecej szkody niz pozytku robia, nawet sobie nie wyobrazam jakie jazdy ta matka swojej corce robila.A mnie za to denerwowało a raczej nawet przykrosc sprawiało przez to że ciąża poroniona w tamtym roku i nikt o tym nie wie jak ludzie ciągle pytają kiedy drugie, przydaloby się już albo na co oni czekają??? i to jest na porządku dziennym, teraz też nie wiedzą o ciąży i mnie to tak nie rusza ale jak nie byłam to było mi przykro bo myślą że to takie pstryk palcami... Dodatkowo nie powinno to naprawdę nikogo obchodzić a to taki temat nr 1 wręcz
CiiiiiWłaśnie Często jak dziewczyny pisały, że im przeszły objawy, to lada chwila wracały ze zdwojoną siłą
Ja powoli wchodzę w 14 tc,jak na razie mam wrażenie ze każdego dnia brzuch jest większyU mnie teraz 14+3 rosnie dzidzia juz szybciutko, bo miałam usg 2 tygodnie temu i maluszek miał 6 cm, a po 2 tygodniach juz 8,5 cm
No chyba pomyslę bo mi jakos zbyt wygodnie nie jestJa też dzis będę wcinac jadlam około 2 tyg temu i były przepyszne
Ja też spalam na brzuchu a odkąd jestem w ciąży samo automatycznie przezucilo mnie na bok możecie kupić sobie poduchę do spania są ekstra bardzo przydatne
Dlatego wcześniej napisałam że niektórzy uważają że ciąża to temat i sprawa ogółu i ciężarna bez rad i wtrącenia swoich paru groszy rady sobie nie da. Zero poszanowania intymności drugiego człowieka.A mnie za to denerwowało a raczej nawet przykrosc sprawiało przez to że ciąża poroniona w tamtym roku i nikt o tym nie wie jak ludzie ciągle pytają kiedy drugie, przydaloby się już albo na co oni czekają??? i to jest na porządku dziennym, teraz też nie wiedzą o ciąży i mnie to tak nie rusza ale jak nie byłam to było mi przykro bo myślą że to takie pstryk palcami... Dodatkowo nie powinno to naprawdę nikogo obchodzić a to taki temat nr 1 wręcz