reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Kochana i Twój M się ogarnie - zobaczysz. Mój w mojej poprzedniej ciąży nie czuł kompletnie tego że zostanie Tatą - odwalał takie szopki że wspominać mi się nawet nie chce. Jednak byłam cierpliwa i to się opłaciło - jak zobaczył Naszego synka to poprostu się zakochał - no inny chłop poprostu.
Niektórzy mężczyźni tak mają że muszą zobaczyć dotknąć poczuć i dopiero wtedy coś w nich pęka - Twój pewnie też taki jest... swoją Mamę widzi, słyszy i chce jej pomuc, ulżyć jej, czuje że tak musi i że to jest dobre. Inną sprawą jest to że Jego Mama wie jak zwrócić Jego uwagę, jak zrobić tak by było tak jak Ona chce.
Ja bym nie szukała winy w Nim...
Spokojnie, wytrzymaj to a zobaczysz że się to opłaci - jak przywitacie na świecie Waszą dzidzie to zmieni się wszystko i to właśnie ta dzidzia zdominuje Wasze serca i umysły.
Dziękuję za piękne i ciepłe słowa! Na sercu mi lepiej 😘❤.

reklama
E ja pomalowalam perłowymowym blondem plus stosuje plukanki rozowa i niebieska :) kolor wygląda tak
Mi szkoda na fryzjera bo mam Odrosty w 3 tyg :p tak mi szybko wlosy rosna i to samo paznokcie hybrydy sama robie bo rosna w 2 tyg potężny odrost 😅 a teraz w ciąży to mam tak twarde paznokcie ze ciezko je nawet obciąć 😅
bardzo ladnie.😁 Ja chodze do fryzjera klade odrost...mam sombre wiec sama nie położę. Poza tym niestety siwe tyz są🤭

Kiedyś jak byłam w 1 ciąży to mój lekarz powiedział jeszcze przeróżnych boli brzucha Pani doświadczy w ciąży 😀 i teraz jak coś zaboli to tak szczerze aż tak się bardzo nie przejmuje chyba że bardzo lub by skurczowo bolało:)
Pokażcie swoje brzuszki :)
U mnie 12 tydzień wygląda tak
A drugie zdjęcie w 12 tygodniu z synkiem w ciąży :)
Mowia, że w 2 ciąży szybciej widać brzuch :) u mnie to się nie sprawdza bo mialam w pierwszej ciąży brzuch za dwoje 😅
No ja mam podobny....moze troszkę wiekszy ale to juz prawie 14 tc

Fajnego masz M.☺ eh....moj wciąż u matki, jutro ma mnie odwiedzić, zmecozny bo matka 50 razy wola w nocy i nie daje mu spać, jest opiekunka ale obydwoje juz ledwo zipią, bo 84-latka z waga 104kg wymyslila operację na kolano. Teraz demencja leci na łeb na szyję po tej operacji!!!
Nawet on nie pomyśli o wózku, nic nie wie o dzieckiach...,nawet nie pomyśli, bo albo dzwoni do neurologow, albo leci po coś do apteki, matka dominije ciągle jego życie. On odpowiedzialny jednak, a ja mu mówię że rzadzi nim tak jak chce.
Tak mi sie smętnie zrobiło na noc samej w mieskzaniu. Dobrej nocki dobre Panie 😘😴
Kochana, jedynym pocieszeniem w tej nieciekawej sytuacji jest to, że Twój małżonek bez wątpienia potrafi się zatroszczyć i zaopiekować bliską osobą. Myślę, że w tych czasach to bardzo unikatowa cecha. Zobaczysz, że jak urodzi się Wasze Maleństwo to on oszaleje na jego punkcie 😊 Jutro ma Cię odwiedzić? Zobaczycie się to i humorek będzie lepszy 😘❤️

reklama
Do góry