reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Kochana i Twój M się ogarnie - zobaczysz. Mój w mojej poprzedniej ciąży nie czuł kompletnie tego że zostanie Tatą - odwalał takie szopki że wspominać mi się nawet nie chce. Jednak byłam cierpliwa i to się opłaciło - jak zobaczył Naszego synka to poprostu się zakochał - no inny chłop poprostu.
Niektórzy mężczyźni tak mają że muszą zobaczyć dotknąć poczuć i dopiero wtedy coś w nich pęka - Twój pewnie też taki jest... swoją Mamę widzi, słyszy i chce jej pomuc, ulżyć jej, czuje że tak musi i że to jest dobre. Inną sprawą jest to że Jego Mama wie jak zwrócić Jego uwagę, jak zrobić tak by było tak jak Ona chce.
Ja bym nie szukała winy w Nim...
Spokojnie, wytrzymaj to a zobaczysz że się to opłaci - jak przywitacie na świecie Waszą dzidzie to zmieni się wszystko i to właśnie ta dzidzia zdominuje Wasze serca i umysły.
Dziękuję za piękne i ciepłe słowa! Na sercu mi lepiej 😘❤.

reklama
E ja pomalowalam perłowymowym blondem plus stosuje plukanki rozowa i niebieska :) kolor wygląda tak
Mi szkoda na fryzjera bo mam Odrosty w 3 tyg :p tak mi szybko wlosy rosna i to samo paznokcie hybrydy sama robie bo rosna w 2 tyg potężny odrost 😅 a teraz w ciąży to mam tak twarde paznokcie ze ciezko je nawet obciąć 😅
bardzo ladnie.😁 Ja chodze do fryzjera klade odrost...mam sombre wiec sama nie położę. Poza tym niestety siwe tyz są🤭

Kiedyś jak byłam w 1 ciąży to mój lekarz powiedział jeszcze przeróżnych boli brzucha Pani doświadczy w ciąży 😀 i teraz jak coś zaboli to tak szczerze aż tak się bardzo nie przejmuje chyba że bardzo lub by skurczowo bolało:)
Pokażcie swoje brzuszki :)
U mnie 12 tydzień wygląda tak
A drugie zdjęcie w 12 tygodniu z synkiem w ciąży :)
Mowia, że w 2 ciąży szybciej widać brzuch :) u mnie to się nie sprawdza bo mialam w pierwszej ciąży brzuch za dwoje 😅
No ja mam podobny....moze troszkę wiekszy ale to juz prawie 14 tc

Fajnego masz M.☺ eh....moj wciąż u matki, jutro ma mnie odwiedzić, zmecozny bo matka 50 razy wola w nocy i nie daje mu spać, jest opiekunka ale obydwoje juz ledwo zipią, bo 84-latka z waga 104kg wymyslila operację na kolano. Teraz demencja leci na łeb na szyję po tej operacji!!!
Nawet on nie pomyśli o wózku, nic nie wie o dzieckiach...,nawet nie pomyśli, bo albo dzwoni do neurologow, albo leci po coś do apteki, matka dominije ciągle jego życie. On odpowiedzialny jednak, a ja mu mówię że rzadzi nim tak jak chce.
Tak mi sie smętnie zrobiło na noc samej w mieskzaniu. Dobrej nocki dobre Panie 😘😴
Kochana, jedynym pocieszeniem w tej nieciekawej sytuacji jest to, że Twój małżonek bez wątpienia potrafi się zatroszczyć i zaopiekować bliską osobą. Myślę, że w tych czasach to bardzo unikatowa cecha. Zobaczysz, że jak urodzi się Wasze Maleństwo to on oszaleje na jego punkcie 😊 Jutro ma Cię odwiedzić? Zobaczycie się to i humorek będzie lepszy 😘❤️

reklama
Do góry