Kaarcia
Fanka BB :)
U mnie teraz 14+3 rosnie dzidzia juz szybciutko, bo miałam usg 2 tygodnie temu i maluszek miał 6 cm, a po 2 tygodniach juz 8,5 cmKarcia a ktory tydzien u ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie teraz 14+3 rosnie dzidzia juz szybciutko, bo miałam usg 2 tygodnie temu i maluszek miał 6 cm, a po 2 tygodniach juz 8,5 cmKarcia a ktory tydzien u ciebie?
Ja ledwo co potrafię trochę na drutach, trochę na szydełku. Czasami coś robiłam dla zabawy, ale teraz to na nic nie mam czasu...Ciężko was nadrobić dziewczyny po całym dniu. Ja dzisiaj nabrałam wiatru w żagle bo w końcu czuję brzuch, czuję że rosnie. Przez ostatnie trzy dni nie czułam nic. Wiecie za co się dzisiaj zabrałam? Za naukę szydełkowania . Takie cuda dziewczyny robią, że podstanowilam zrobić kocyk dla mojego Małego! Kupiłam piękna włóczkę i narazie się uczę ;P
Mamy tu jakieś fanki szydełkowania ?
Hehe ojjjjj taaaak ja teraz wzruszam się ciągle! są to łzy szczęścia, wzruszenia, a jak pomyślę o maluszku w brzuchu lub o tym że mój synek będzie miał kompanke do zabawy to płaczę ze Szczęścia@Mama2018mama zmieniłaś zdjęcie...spojrzałam i się wzruszyłam (ale uroniłam tylko 3 łezki)...ach co te hormony ze mną robią...
W tych czasach, kobiety rodzą dla 500+, nie dlatego, że chcą i pragną być matkami. Nie wiesz?Ja jak założę coś obcisłego to wyglądam jak w ciąży spożywczej i nie czuję się z tym komfortowo chcę jak najdłużej nie rzucać się w oczy, ludzie są różni a niektórzy uważają że czyjaś ciąża to temat ogółu a nie indywidualna sprawa każdej kobiety...oczywiście są też plusy i fajni sympatyczni szczerzy ludzie którzy "zrobią" mi dzień.
Też zaczęłam o nich myśleć ale czy są już wystarczy słodkie?Jutro zjem moc mandarynek przez Was
A ja zawsze spałam na prawym boku, a teraz często się budzę na plecachJa nam z czym innym problem. Ze spaniem. Zawsze spalam na brzuchu....teraz juz nie jest mi tak wygodnie....na boku ciagnie mnie brzuch jakby sie rozciagal....na wznak tez do niczego.Masakra
Ja też dzis będę wcinac jadlam około 2 tyg temu i były przepyszneTeż zaczęłam o nich myśleć ale czy są już wystarczy słodkie?
Niedługo idę do sklepu to kupie kilka na próbęJa też dzis będę wcinac jadlam około 2 tyg temu i były przepyszne
Ja też spalam na brzuchu a odkąd jestem w ciąży samo automatycznie przezucilo mnie na bok możecie kupić sobie poduchę do spania są ekstra bardzo przydatne