P
pożegnanie
Gość
Dziewczyny udało się lekarka tak wystawiła receptę, że wreszcie odebrałam luteine za darmo z apteki musi być C i literka R jako refundacja i poszło !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpinam się. Twarz mam ok, czysto. Za to plecy i dekolt wysypane pierwszy raz w życiu. Jakie to jest fuuuuuuuj. Chyba hormony szaleją i nie wiem czy cokolwiek na to pomoże. Mam tylko nadzieje ze szybko to minie.Co dobrego na trądzik w ciąży?
Wygladam okropnie. Aż żal w lustro zaglądać.
Oj jak ja bym chciała kolejnego chłopa w domu i do dziś byłam pewna że mój ukochany też...ale z pracy wysłał mi zdjęcie różowego wózka...Ja po wizycie i jednak facet! Kolejny facet w domu, nie wiem jak wytrzymam ale starszy brat przeszczesliwy już 125gram ale nie mam fotki
Trochę tez się boje, bo łożysko nisko, lekarz ostrzegał przed możliwymi komplikacjami... a ja już się internetów naczytałam. Internety powinny być zabronione dla ciężarówek.
No nic, odmówiłam na razie L4, grzecznie kulam się do przodu
Wlasnie kumpela mi napisala ze do iej samochodu Polo vw miesicl sie tylko jeden rodzaj wozka bez skladania siedzen,wchodzil stelarz i np gondola.nie pomyslalam o tym a tez mamy Polo! Dla nas 3 jest ok ale z wozkiem to juz ciezko bedzie,chyba ze wymienimy samochod ale watpie bo ten jest w miare nowy i malo pali a maz jezdzi nim w pracy w kolko.wiec moje szukanie wozka teraz sie bedzie zawezac do Quinny Mood
Pisze to tak tylko jak ktos ma male auto
Super! Mamy wizytę tego samego dniaDziewczynki, ja po wizycie u gina. Wszystko ok. Tylko żelazo muszę zmienić na mocniejsze bo mam niedobór. Dzidzia znowu spała. Ona chyba nie wstaje przed 12.00 Będzie sowa, po mamusi Zdjęcie dostałam ze zbliżeniem półkul mózgowych Połówkowe u specjalisty i następna wizyta u gina 10.11. Dobranoc Kochane! A Wam miłego wieczoru
Kiedyś jak byłam w 1 ciąży to mój lekarz powiedział jeszcze przeróżnych boli brzucha Pani doświadczy w ciąży i teraz jak coś zaboli to tak szczerze aż tak się bardzo nie przejmuje chyba że bardzo lub by skurczowo bolało
Pokażcie swoje brzuszki
U mnie 12 tydzień wygląda tak
A drugie zdjęcie w 12 tygodniu z synkiem w ciąży
Mowia, że w 2 ciąży szybciej widać brzuch u mnie to się nie sprawdza bo mialam w pierwszej ciąży brzuch za dwoje
Ciężko was nadrobić dziewczyny po całym dniu. Ja dzisiaj nabrałam wiatru w żagle bo w końcu czuję brzuch, czuję że rosnie. Przez ostatnie trzy dni nie czułam nic. Wiecie za co się dzisiaj zabrałam? Za naukę szydełkowania . Takie cuda dziewczyny robią, że podstanowilam zrobić kocyk dla mojego Małego! Kupiłam piękna włóczkę i narazie się uczę ;P
Mamy tu jakieś fanki szydełkowania ?
Ooo jest BOY❤ i super!Ja po wizycie i jednak facet! Kolejny facet w domu, nie wiem jak wytrzymam ale starszy brat przeszczesliwy już 125gram ale nie mam fotki
Trochę tez się boje, bo łożysko nisko, lekarz ostrzegał przed możliwymi komplikacjami... a ja już się internetów naczytałam. Internety powinny być zabronione dla ciężarówek.
No nic, odmówiłam na razie L4, grzecznie kulam się do przodu
Haha, super, ja mojego nie mogę przekonać do dziewczynki.. On już myśli odrazu o czasach kiedy będzie miała chłopaka.. A tatusia by to bolaloOj jak ja bym chciała kolejnego chłopa w domu i do dziś byłam pewna że mój ukochany też...ale z pracy wysłał mi zdjęcie różowego wózka...
Sliiiiczne! Musisz się porwac na taki azurowy okrągły dywanik!!!Ja szydełkuję od kilku miesięcy i powiem, że mega to wciąga mam na swoim koncie 2 torebki i 3 w trakcie
Za kocyki jeszcze się nie brałam, ale kusi mnie żeby się z tym zmierzyć
Tu zdjęcia moich wypocin