reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Co dobrego na trądzik w ciąży?
Wygladam okropnie. Aż żal w lustro zaglądać.
Podpinam się. Twarz mam ok, czysto. Za to plecy i dekolt wysypane pierwszy raz w życiu. Jakie to jest fuuuuuuuj. Chyba hormony szaleją i nie wiem czy cokolwiek na to pomoże. Mam tylko nadzieje ze szybko to minie.

Ja po wizycie i jednak facet! Kolejny facet w domu, nie wiem jak wytrzymam ;) ale starszy brat przeszczesliwy :) już 125gram ale nie mam fotki :(

Trochę tez się boje, bo łożysko nisko, lekarz ostrzegał przed możliwymi komplikacjami... a ja już się internetów naczytałam. Internety powinny być zabronione dla ciężarówek.
No nic, odmówiłam na razie L4, grzecznie kulam się do przodu :)

Ja po wizycie i jednak facet! Kolejny facet w domu, nie wiem jak wytrzymam ;) ale starszy brat przeszczesliwy :) już 125gram ale nie mam fotki :(

Trochę tez się boje, bo łożysko nisko, lekarz ostrzegał przed możliwymi komplikacjami... a ja już się internetów naczytałam. Internety powinny być zabronione dla ciężarówek.
Oj jak ja bym chciała kolejnego chłopa w domu i do dziś byłam pewna że mój ukochany też...ale z pracy wysłał mi zdjęcie różowego wózka...

Wlasnie kumpela mi napisala ze do iej samochodu Polo vw miesicl sie tylko jeden rodzaj wozka bez skladania siedzen,wchodzil stelarz i np gondola.nie pomyslalam o tym a tez mamy Polo! Dla nas 3 jest ok ale z wozkiem to juz ciezko bedzie,chyba ze wymienimy samochod ale watpie bo ten jest w miare nowy i malo pali a maz jezdzi nim w pracy w kolko.wiec moje szukanie wozka teraz sie bedzie zawezac do Quinny Mood
Pisze to tak tylko jak ktos ma male auto

to nie jest źle, przynajmniej nie masz problemu z szukaniem wózka 😛

Dziewczynki, ja po wizycie u gina. Wszystko ok. Tylko żelazo muszę zmienić na mocniejsze bo mam niedobór. Dzidzia znowu spała. Ona chyba nie wstaje przed 12.00 🤣 Będzie sowa, po mamusi 🤪 Zdjęcie dostałam ze zbliżeniem półkul mózgowych 🤣 Połówkowe u specjalisty i następna wizyta u gina 10.11. Dobranoc Kochane! A Wam miłego wieczoru 🤗
Super! Mamy wizytę tego samego dnia :)

Kiedyś jak byłam w 1 ciąży to mój lekarz powiedział jeszcze przeróżnych boli brzucha Pani doświadczy w ciąży 😀 i teraz jak coś zaboli to tak szczerze aż tak się bardzo nie przejmuje chyba że bardzo lub by skurczowo bolało:)
Pokażcie swoje brzuszki :)
U mnie 12 tydzień wygląda tak
A drugie zdjęcie w 12 tygodniu z synkiem w ciąży :)
Mowia, że w 2 ciąży szybciej widać brzuch :) u mnie to się nie sprawdza bo mialam w pierwszej ciąży brzuch za dwoje 😅

ja nie pokażę, nie mam lustra, mam remont w domu i aż wstyd zdjęcie robić ;p

Ciężko was nadrobić dziewczyny po całym dniu🙈. Ja dzisiaj nabrałam wiatru w żagle bo w końcu czuję brzuch, czuję że rosnie. Przez ostatnie trzy dni nie czułam nic. Wiecie za co się dzisiaj zabrałam? Za naukę szydełkowania 🤣. Takie cuda dziewczyny robią, że podstanowilam zrobić kocyk dla mojego Małego! Kupiłam piękna włóczkę i narazie się uczę ;P
Mamy tu jakieś fanki szydełkowania ?

chciałabym, ale czasu brak. Na wakacjach uczyłam się robić na drutach, ale później zaszłam w ciążę i nie miałam siły

Ooo jest BOY❤ i super!
Będzie dobrze nie przekopuj ogrodu i nie wyciskaj na sztangach i spokojnie w kwietniu Mały❤ się pojawi ku radosci starszaka! Bądź dla siebie dobra 😘

Oj jak ja bym chciała kolejnego chłopa w domu i do dziś byłam pewna że mój ukochany też...ale z pracy wysłał mi zdjęcie różowego wózka...
Haha, super, ja mojego nie mogę przekonać do dziewczynki.. On już myśli odrazu o czasach kiedy będzie miała chłopaka.. 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️A tatusia by to bolalo😜
A czujesz że będzie syn?

Ja szydełkuję od kilku miesięcy i powiem, że mega to wciąga :) mam na swoim koncie 2 torebki i 3 w trakcie 🙈🙈🙈
Za kocyki jeszcze się nie brałam, ale kusi mnie żeby się z tym zmierzyć 🤔🤔🤔😁
Tu zdjęcia moich wypocin 🙈🙈😂😂😂

Załączniki

• received_688816985012254.jpeg
    received_688816985012254.jpeg
    111,9 KB · Wyświetleń: 54
  • received_772379426834054.jpeg
    received_772379426834054.jpeg
    85,7 KB · Wyświetleń: 54
A tu mój brzuchol 😊😊🙈😁😁😂😍
Dzisiaj zaczęłam 16tc ❤, a w pierwszej ciąży taki brzuch miałam w 20tc, więc u mnie sprawdza się ten stereotyp, że brzuszek jest szybciej widoczny 😉

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1602618525590_6721869292358508409~2.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1602618525590_6721869292358508409~2.jpeg
    89,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry