34, zawsze to mniej niż te magiczne 35 2 dni temu robiłamTo ile kochana masz lat i kiedy robiłaś te pappa... Ja dzisiaj będę dzwonić do skutku z moimi wynikami..
reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
No ja też 34.. Kurde tak szybko wynik.. Nie ja nie odpuszczę dzisiaj34, zawsze to mniej niż te magiczne 35 2 dni temu robiłam
Pauliska757
Podziwiam. Syn miał taki okres że budził się nad ranem i chciał do nas do łóżka. To 3h spania w trójkę były najgorsze. Dobrze że od dawna zasypia w swoim łóżeczku i śpi tam do rana. Czasem jak już sama zostaje w łóżku a on się budzi to biorę go żeby sobie poleżeć ale przeważnie jest to 5minut i ucieka do zabawy, bo szkoda mu dnia na leżenieSuper opcja, mój ma dwa lata zaraz a łóżeczko dalej z nami, prędzej ja tam mam głowę niż on tam śpi, może z dwa razy tam spał ale jest to fajna opcja jeśli chcesz karmić piersią i jesteś leniwa jak ja i nie zamierzasz w nocy co chwilę wstawać , wtedy tylko przerzucasz dziecko na cyca i nikt się nie rozbudza, gorzej bo ja zasypiałam z nim i go nie przerzucałam spowrotem do łóżeczka i mam taki efekt dwu latek w naszym łóżku, a najlepsze jest to że mój m nie chce go ekspitowac mówi że się w 4zmiwscimy
PałkaZapałka
U mnie mało miejsca więc będę szukała takiej składanej, rozważam z wbudowanym termometrem.U mnie o ciąży wie sporo osób, bo wiedzieli, że się staramy i nam kibicowali. Ale nie wie kuzynostwo.
Dla dziecka mam sporo muszę tylko zebrać po rodzinie i czekam, aż dzieci przestaną korzystać. Zostaje zakup wózka, fotelika samochodowego (mam ale ma już 10 lat i choć wygląda jak nowy to boję się że nie będzie bezpieczny), wanienki.
Dziewczyny jaką wanienkę polecacie?
Ktoś ma składaną i poleca?
Patii_666
Super zazdroszcze, to był mój błąd i ja o tym niestety wiem.. Tylko on był nie odkładalny gdy go tylko odkładałam był ryk.. On musiał być wtulony wtedy był spokój.. Więc, że cenie sen to zostało jak zostało tylko on jest takim pieszczochem, w nocy go trzeba tulić, w nocy on sam bierze rękę żeby go przytulić że mi aż szkoda go eksmitowac no ale najpóźniej w styczniu i tak będę musiałaPodziwiam. Syn miał taki okres że budził się nad ranem i chciał do nas do łóżka. To 3h spania w trójkę były najgorsze. Dobrze że od dawna zasypia w swoim łóżeczku i śpi tam do rana. Czasem jak już sama zostaje w łóżku a on się budzi to biorę go żeby sobie poleżeć ale przeważnie jest to 5minut i ucieka do zabawy, bo szkoda mu dnia na leżenie
PałkaZapałka
Myślę że z wiekiem to jest loteria... Zobacz ile starczych celebrytów rodzi zdrowe dzieci a przecież za żadne pieniądze trisomii nie wyleczysz. Jeśli mozesz sobie finansowo pozwolić na bardziej dokładne badania to nie wahaj sięJa wiedziałam ze ta Pappa nie dla mnie i mnie zestresuje na maxa Dzwonili ze wyniki są na granicy czyli ani wysokie ani niskie ryzyko bo wpadają w przedział 1:250-1000 wiec rekomendują NIPT żeby lepiej ocenić ryzyko. No i ten przedział wyskoczył mi i dla trysomii 13 i dla 21 A zaplanowałam sobie dziecko przed 35 żeby ryzyko mniejsze było No wiec nic, muszę się umówić na nifty
elysia141
Myślę że z wiekiem to jest loteria... Zobacz ile starczych celebrytów rodzi zdrowe dzieci a przecież za żadne pieniądze trisomii nie wyleczysz. Jeśli mozesz sobie finansowo pozwolić na bardziej dokładne badania to nie wahaj się
Jasne ja mam 26 lat ryzyko 21 1:266
Myśle ze tez celebrytki się porządnie przebadają zanim wyskoczą z radosna nowina. Ale jasne ze to loteria, sama mam znajome 40+ i super zdrowe dzieci.Myślę że z wiekiem to jest loteria... Zobacz ile starczych celebrytów rodzi zdrowe dzieci a przecież za żadne pieniądze trisomii nie wyleczysz. Jeśli mozesz sobie finansowo pozwolić na bardziej dokładne badania to nie wahaj się
Pauliska757
Albo malenstwo przywyczaic do samodzielnego spania, bo ze starszakiem moze byc ciezko moje pytanie, jak zrobiliscie drugie skoro macie lokatora w lozku nie no zartuje z tym pytaniem. Ostatnio mowilam mojej siostrze ze z mezem spie pod osobnymi kołdrami bo tak jest wygodniej to wlasnie wyskoczyla mi z zapytaniem jak zrobilismy drugieSuper zazdroszcze, to był mój błąd i ja o tym niestety wiem.. Tylko on był nie odkładalny gdy go tylko odkładałam był ryk.. On musiał być wtulony wtedy był spokój.. Więc, że cenie sen to zostało jak zostało tylko on jest takim pieszczochem, w nocy go trzeba tulić, w nocy on sam bierze rękę żeby go przytulić że mi aż szkoda go eksmitowac no ale najpóźniej w styczniu i tak będę musiała ☹
reklama
elysia141
Ja śpię pod pierzynka a mój chłop pod kocykiem bo mu za gorącoAlbo malenstwo przywyczaic do samodzielnego spania, bo ze starszakiem moze byc ciezko moje pytanie, jak zrobiliscie drugie skoro macie lokatora w lozku nie no zartuje z tym pytaniem. Ostatnio mowilam mojej siostrze ze z mezem spie pod osobnymi kołdrami bo tak jest wygodniej to wlasnie wyskoczyla mi z zapytaniem jak zrobilismy drugie