reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Obudzilam sie i nie moge spac. Wczoraj ogladalam w necie wozki. Mysle o 3 w 1, bo malo jezdzimy autem, a wszystko w tym przychodnie mam pod domem, wiec chyba drugi fotelik (powyzej 13 kg) kupimy potem taki z prawdziwego zdarzenia, a ten pierwszy z wozka bo bedziemy malo jezdzic na poczatku. Podobal mi sie Kinderkraft Prime 3 w 1- czy mial ktos moze? Co myslicie o tzw lozeczkach dostawny na pierwsze pol roku?
Super opcja, mój ma dwa lata zaraz a łóżeczko dalej z nami, prędzej ja tam mam głowę niż on tam śpi, może z dwa razy tam spał 🤣🤣🤷🏼‍♀️ ale jest to fajna opcja jeśli chcesz karmić piersią i jesteś leniwa jak ja i nie zamierzasz w nocy co chwilę wstawać 🤣, wtedy tylko przerzucasz dziecko na cyca i nikt się nie rozbudza, gorzej bo ja zasypiałam z nim i go nie przerzucałam spowrotem do łóżeczka i mam taki efekt dwu latek w naszym łóżku, 🤣🤷🏼‍♀️ a najlepsze jest to że mój m nie chce go ekspitowac mówi że się w 4zmiwscimy 🤣🤣🤦‍♀️🤷🏼‍♀️

reklama
U Nas o ciąży wiedzą rodzice i rodzeństwo K i moje przyjaciółki no i w pracy wiadomo. Po prenatalnych już nikomu nie mówimy. Ostatnio dzwoniłam do brata z życzeniami urodzinowymi i pytał czy nie jestem w ciąży i skłamałam , że nie [emoji24][emoji24] strasznie przeżyłam to , że musiałam Go okłamać.... [emoji17] W sobotę mam urodziny i boję się , że jak będą dzwonić z życzeniami to będą pytać [emoji17][emoji17]

Ja wiedziałam ze ta Pappa nie dla mnie i mnie zestresuje na maxa 😭 Dzwonili ze wyniki są na granicy czyli ani wysokie ani niskie ryzyko bo wpadają w przedział 1:250-1000 wiec rekomendują NIPT żeby lepiej ocenić ryzyko. No i ten przedział wyskoczył mi i dla trysomii 13 i dla 21🤦‍♀️ A zaplanowałam sobie dziecko przed 35 żeby ryzyko mniejsze było😂 No wiec nic, muszę się umówić na nifty

Dziewczyny wy o połówkowych a ja dopiero prenatalne mam za tydzień 🤣🤣🤣🤣

Trzymam kciuki za wizyty, kto wizytuje?

Ja dzisiaj wizytuje ale własnie na prenatalnych.. ogólnie jestem raczej spokojna w ciąży ale dziś to się tak denerwuje, że szok... pół nocy nie spałam. Ale cóż...to chyba normalne, że się martwimy... trzymam też kciuki za wszystkie wizyty i czekam na info ! :D

Ja wiedziałam ze ta Pappa nie dla mnie i mnie zestresuje na maxa 😭 Dzwonili ze wyniki są na granicy czyli ani wysokie ani niskie ryzyko bo wpadają w przedział 1:250-1000 wiec rekomendują NIPT żeby lepiej ocenić ryzyko. No i ten przedział wyskoczył mi i dla trysomii 13 i dla 21🤦‍♀️ A zaplanowałam sobie dziecko przed 35 żeby ryzyko mniejsze było😂 No wiec nic, muszę się umówić na nifty
To ile kochana masz lat i kiedy robiłaś te pappa... Ja dzisiaj będę dzwonić do skutku z moimi wynikami..

Daj spokoj z tym pappa :/ ja czekam już tydzień za nifty

reklama
Do góry