reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Mamuśki, zaczynacie już wyczuwać jakieś nieśmiałe ruchy? 😊
Ja jeszcze nie. Chociaż nie skupiam się tak na tym jak w poprzedniej ciąży bo nie mam takiej możliwości - opieka nad moim brzdącem jest bardzo zajmująca i nie mam czasu na rozmyślania czy to dzidzia czy jelita. Chyba teraz dopiero skapne się że to to gdy dostanę porządnego kopiora 😉😉😉

Hmm chyba luteina pod język jest płatna. Ja biorę dopochową i ostatnio mówił mi ginekolog, że może mi zmienić na tą pod język, ale że to drożej wyjdzie. A receptę bezpłatną na dopochwową mi wystawił, tylko później cyrki w aptece były z realizacja.
Luteina pod język jest darmowa
Ja biorę i nie płacę w aptece

B89DE126-1699-4EE0-A7E1-296C44F00508.jpeg

Kochane.. jutro mam pierwsze w życiu badanie prenatalne. Możecie mi powiedzieć jak przebiega takie badanie ? Ile mniej więcej to trwa ? Czy badają przez brzuch..czy dopochwowo ?

O co warto żebym zapytała ?

Nic nie wiem...a chciałabym się jakoś mentalnie przygotować ☺

Kochane.. jutro mam pierwsze w życiu badanie prenatalne. Możecie mi powiedzieć jak przebiega takie badanie ? Ile mniej więcej to trwa ? Czy badają przez brzuch..czy dopochwowo ?

O co warto żebym zapytała ?

Nic nie wiem...a chciałabym się jakoś mentalnie przygotować ☺
Ten artykuł sobie poczytaj

Mamuśki, zaczynacie już wyczuwać jakieś nieśmiałe ruchy? [emoji4]
Ja już czuję ruchy zwłaszcza wieczorem i jak leże na plecach. Ale u mnie już druga ciąża więc jakiś w miarę szybko wyczułam.

Pisaliście o sklepach z używaną odzieżą. Ja osobiście bardzo lubię bo zawsze wyszperam jakaś perełkę za grosze a nie lubię przepłacać za ubrania. Tylko ostatnio nie mam czasu chodzić bo sklepy czynne w godzinach mojej pracy a w soboty to już mi się nie chce jeździć specjalnie.

reklama
Do góry