Kamiśka :)
Fanka BB :)
Dopiero w ciąży.Ty miałaś cukrzycę wcześniej, czy dopiero w ciąży Ci wyszła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero w ciąży.Ty miałaś cukrzycę wcześniej, czy dopiero w ciąży Ci wyszła?
ja niestety nie, ale to u mnie jeszcze za wcześnie - 12+3 ale na USG tydzień temu widziałam jak się wierci przeokrutnie więc jak troszkę podrośnie to na pewno będzia dawać o sobie znaćMamuśki, zaczynacie już wyczuwać jakieś nieśmiałe ruchy?
Ja jeszcze nie. Chociaż nie skupiam się tak na tym jak w poprzedniej ciąży bo nie mam takiej możliwości - opieka nad moim brzdącem jest bardzo zajmująca i nie mam czasu na rozmyślania czy to dzidzia czy jelita. Chyba teraz dopiero skapne się że to to gdy dostanę porządnego kopioraMamuśki, zaczynacie już wyczuwać jakieś nieśmiałe ruchy?
Luteina pod język jest darmowaHmm chyba luteina pod język jest płatna. Ja biorę dopochową i ostatnio mówił mi ginekolog, że może mi zmienić na tą pod język, ale że to drożej wyjdzie. A receptę bezpłatną na dopochwową mi wystawił, tylko później cyrki w aptece były z realizacja.
Ten artykuł sobie poczytajKochane.. jutro mam pierwsze w życiu badanie prenatalne. Możecie mi powiedzieć jak przebiega takie badanie ? Ile mniej więcej to trwa ? Czy badają przez brzuch..czy dopochwowo ?
O co warto żebym zapytała ?
Nic nie wiem...a chciałabym się jakoś mentalnie przygotować ☺
Ja już czuję ruchy zwłaszcza wieczorem i jak leże na plecach. Ale u mnie już druga ciąża więc jakiś w miarę szybko wyczułam.Mamuśki, zaczynacie już wyczuwać jakieś nieśmiałe ruchy? [emoji4]
Ja na szczęście nie i na razie nie chcę czuć [emoji6]Mamuśki, zaczynacie już wyczuwać jakieś nieśmiałe ruchy? [emoji4]