reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hmm chyba luteina pod język jest płatna. Ja biorę dopochową i ostatnio mówił mi ginekolog, że może mi zmienić na tą pod język, ale że to drożej wyjdzie. A receptę bezpłatną na dopochwową mi wystawił, tylko później cyrki w aptece były z realizacja.

Ale właśnie ja dopochwowo biorę i byky cyrki z recepta

reklama
Na liście w MZ jest podjezykowa bezpłatnie i nie wiem co zrobić?
Czy to wina recepty czy apteki (byłam w 3).
Ma ktos IKP by sprawdzic jakie oznaczenia miala recepta zrealizowana bezpłatnie w polu odpłatność?
Lekarka uwaza ze to C powinno byc uznane a nie 100%!
Weszłam na swój portal pacjenta i mam coś takiego nie wiem czy Ci pomoże.
Screenshot_2020-10-12-18-27-42-185_com.google.android.apps.docs.jpeg

Na liście w MZ jest podjezykowa bezpłatnie i nie wiem co zrobić?
Czy to wina recepty czy apteki (byłam w 3).
Ma ktos IKP by sprawdzic jakie oznaczenia miala recepta zrealizowana bezpłatnie w polu odpłatność?
Lekarka uwaza ze to C powinno byc uznane a nie 100%!
To zależy jak im się w aptece wyświetla na e-recepcie. Być może jest błąd w wystawieniu recepty, pomimo, że na tym dokumencie widnieje C i mimo wszystko zniżka nie przysługuje. Jeśli nie będzie umiała poprawnie wstawić odpłatności na recepcie, poproś o receptę papierową

Stwierdzilam,ze musze zdjac obraczke zeby jej nie zgubic bo jakos mi palce schudly albo ja schudlam(chociaz tego nie czuje),normalnie jak trzepne reka to mi zleci.Kupilam sobie salatke dodalam ekstra skladnikow sosik i jakas taka za slona mi sie wydaje,nic mi ostatnio nie smakuje,albo za slodkie albo za slone albo blee:(

To zależy jak im się w aptece wyświetla na e-recepcie. Być może jest błąd w wystawieniu recepty, pomimo, że na tym dokumencie widnieje C i mimo wszystko zniżka nie przysługuje. Jeśli nie będzie umiała poprawnie wstawić odpłatności na recepcie, poproś o receptę papierową
Wg mnie lekarka zle to robi, głupio mi ja pouczac, ale walcze o swoje. Wysłałam jej skan Kamisi i Twoja podpowiedz o papierowej recepcie. Czekam na odzew 😃👍

Mi salatki nie wchodza, mimo ze przed ciąża to główny pokarm 😃! Tetar kanapki sa najlepsze🙈🙈🙈

Dzięki kochana [emoji8][emoji8][emoji8] dostałaś free w aptece?
Pokaże mojej lekarce[emoji848]!!!
Tak dostałam za free ale też musiałam im powiedzieć , że nie powinnam za to płacić bo im wyskakiwało , że płatna ale zawołała jakaś bardziej ogarniętą dziewczynę coś poklikala i nie musiałam płacić [emoji6]

reklama
Do góry