reklama
Ejzja
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny, dzieki za info co do szkol rodzenia. A ktos poleca jakas w Poznaniu? Co myslicie o swojej poloznej przy porodzie? Dzisiaj chyba dostane wieczorem info co do wynikow Pappa, wiec stres jest. Ale mam troche rzeczy do zrobienia to moze jakos zleci. Tak naprawde dopiero po wynikach jesli beda dobre to zamierzam zaczac sie rozgladac za szkola, wozkami, wyprawka itp oraz myslec o ewentualnych imionach (na razie nie znam plci).
Ejzja
W Poznaniu na pewno czesc juz funkcjonuje online.Też myślę o szkole rodzenia, ale patrząc na tą sytuację w kraju, kiedy to znowu chcą nas pozamykać w klatkach jak szczury, uważacie, że szkoly rodzenia będą otwarte, czy raczej zdalne nauczanie online?
Ana874
Ja znam kilka osób co krótko po szczepionce tak się pochorowali, że ja chyba zrezygnuje. Zwłaszcza w czasach pandemii. To Oczywiście tylko moje zdanie.Ja się waham w ponoć kobiety w ciąży powinny, ale ja się nigdy nie szczepiłam na grypę, więc nie wiem czy to w ogóle ma sens, jedna z moich lekarek jest na tak, druga jutro spytam.
AttreA
Tak, tak prowadzi się super ale problemem jest parkowanieJa też się bałam kombi na początku, ale jak chwilę pojezdzilam, to sie okazało, że czym większy tym lepszy
Ana874
Mi lekarka powiedziała, że jeśli nie mam plamien, ona nie widzii przeciwwskazań, więc tylko zależy ode mnie. Mam ochotę to jedziemy, nie mam to nie dostaje hahahaDziękuje za Wasze odpowiedzi jesteście Kochane! Tez nie miałam ochoty dlatego nawet nie pytałam na na wizycie a kolejna dopiero za 3 tygodnie.. ale skoro mówił, ze ciąża przebiega prawidłowo to myśle ze nie ma przeciwwskazań, nie plamie ani nic mni nie boli... jeszcze raz Wam dziękuje
Póki co seksu nie uprawiany bo mój się jeszcze boi, ale bawić się bawimy
Mama2018mama
Trzymam kciuki ja mam o 11.45 i chyba jajko znioseHej, nie pisałam nic przez weekend. Sobota w pracy a resztę chciałam spędzić z rodzinką na 100%
Co do szkoły rodzenia: ja chyba się nie wybieram, byłam w pierwszej ciąży myślę, że przez 4 lata nie zmieniło się aż tak wiele
Dzisiaj na 9 mam prenatalne. Trzymajcie kciuki! Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć kruszynkę ❤ Jak już będę po, to dam znać
...
P
pożegnanie
Gość
Podobnie, ja po nowym roku mam plan zakupów wyprawki, dzis wreszcie mam wolne 1 dzień urlopu, więc przymierzam się do draftu wyprawki, odkladam kasę .Ja planuję wszystko w drugiej połowie stycznia kupić, jedynie co to mam wózek od brata ogarnięty. Nie wyobrażam sobie że ja rodzę a mąż jeździ dopiero i kupuje fotelik, łóżeczko itd.
Mama2018mama
Ja tak samo odkładać zaczynam kasę u mnie w sumie tylko to kwestia pielęgnacyjnych rzeczy i jeśli będzie dziewczynka to ubranek bo dla chłopca mam nadmiar ale myślę że w styczniu patrząc na te promocje co były w rosmannie Teraz będzie można coś fajnego wyhaczyc i zaopatrzyć się wcześniej nieraz kupie coś neutralnego jak mi się zdarzy trafić coś fajnego w fajnej ceniePodobnie, ja po nowym roku mam plan zakupów wyprawki, dzis wreszcie mam wolne 1 dzień urlopu, więc przymierzam się do draftu wyprawki, odkladam kasę .
reklama
P
pożegnanie
Gość
@NatkaT96 @Mama2018mama .
trzymam mocno, czekam na zdjęcia, super wiadomości i Dzidziowe ❤radości ! Wiecie, ze jest SUPER?
trzymam mocno, czekam na zdjęcia, super wiadomości i Dzidziowe ❤radości ! Wiecie, ze jest SUPER?