reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja dziś oszaleje, spać nie mogę. Mąż się gości, trochę mnie wkurzył, ale chyba bardziej dlatego, że on może pysznego drinka wypić a ja nie.
Z drugiej strony wiem, że jutro będzie mnie bolała głową a jego nie. Normlanie kac przechodzi na mnie 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Ja pozwoliłam sobie na odrobinę szaleństwa w dniu dzisiejszym i wypiłam owocowego Lecha free 😄 No i muszę przyznać, że mi smakował 😊 Ból głowy i kołatanie serca to moje ostatnie zmory 😬

reklama
U mnie jest ok 100 pracowników. Nie to żebym była pazerna ale myślałam że to działając pensja, w sensie np listopad na zwolnieniu to na początku grudnia świadczenie.
W całym życiu byłam może 3-4 razy na zwolnieniu i to krótkim więc ZUS nigdy mi nie płacił.
Jeżeli masz 21 i więcej osób zatrudnionych na podstawie umowy o pracę w swojej firmie to L4 będzie Ci wypłacał pracodawca , więc nie musisz się martwić.

Ktoś wprowadził się obok mnie. Jaki dym tam dzisiaj był... laska wyła, darła się, bił ją. Lał ją jak mokre żyto słuchajcie. Przyjechała policja. Chcą go zabrać. Tłumaczą jej, żeby złożyła zeznania, dla dobra dziecka. A ta że nie. Zostawiła go w tym pieprzonym domu!
Nie rozumiem, jak można jeszcze bronić swojego oprawcę.. pozwalać na to, żeby dziecko patrzyło na taką patologię..
Nie wiem czy to dziecko jest w domu, bo żadnego płaczu dzieciaczka nie słyszałam.
Ale zastanawia mnie podejście policji. Dlaczego sami z siebie go nie zabrali chociażby na 24h na ogarnięcie sie..?

Jedna ostatnio pisała,ze jej chłop się spił i zgubił portfel .... mój się tak spił,ze rozwalił telewizor . Byli koledzy u niego na mma, i nie wiem co robili czy walczyli czy co... jak się obudzialam to zastałam go na podłodze pijanego w sztok, a na tv pająk :( nocka z głowy

Jedna ostatnio pisała,ze jej chłop się spił i zgubił portfel .... mój się tak spił,ze rozwalił telewizor . Byli koledzy u niego na mma, i nie wiem co robili czy walczyli czy co... jak się obudzialam to zastałam go na podłodze pijanego w sztok, a na tv pająk :( nocka z głowy
No nie jaki miglanc!!!!
Coś im chyba odbija!!! Zbiorowa głupota w powietrzu? 🙈🙈🙈

Mój chce jutro do mnie przyjechać, po 12.dniach nieobecności przypomnial sobie ze ma żonę w ciąży, a jedyne o co pyta to płeć 😃 Dzidzi ❤!!! Ale nie wiedział jak spytać...!

reklama
Do góry