modesty
Fanka BB :)
Ale to raczej kwestia uciskania macicy na narządy? Czy to ma jakiś związek z ruchami dziecka (z której strony boli itp. ;p)Twoja Fasolka sie rozpycha ☺ przyzwyczajaj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to raczej kwestia uciskania macicy na narządy? Czy to ma jakiś związek z ruchami dziecka (z której strony boli itp. ;p)Twoja Fasolka sie rozpycha ☺ przyzwyczajaj się
I jedno i drugieAle to raczej kwestia uciskania macicy na narządy? Czy to ma jakiś związek z ruchami dziecka (z której strony boli itp. ;p)
Mnie zwykłe boli lewa strona i teraz kto wie jelita, rozciąganie sie macicy?Ale to raczej kwestia uciskania macicy na narządy? Czy to ma jakiś związek z ruchami dziecka (z której strony boli itp. ;p)
Kciuki trzymam!!! Ale wiesz ze jest super dobrze, Dzidzia❤ pomacha, pokreci sie i zobaczysz ja, super!!!Ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje ?
Ja wieczorem mam wizytę
Postaram się nie zwariować do tego czasu
Dzidziu ja wczoraj siedzialam w knajpie z przyjacielem i tak mi sie nagle zaczelo kotlowac....ze dwie godziny sie męczyłam. Niestety mysle ze to stres.Dzis yez mie za dobrze sie czuje musze chyba odpoczac.Jak wstanę z łóżka zdatrza mi sie TURBO.
Ja po Pappa musze zapierniczac z buta....nie wiem czemu mie moga w obecnej sytuacji ich przeslacOjejj jak nie ma w ganinecie monitora dla mamy, chciaz większość ma, to lekarz zawsze okreca mi swoj i opowiada a tu jest seruszko❤ a tu żołądek, a tu rączki, a tu stopki