reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja dziewczyny dziś byłam na wizycie u mojego ginekologa, zbadał mnie stwierdził że wszystko jest dobrze, nawet pobawił się detektorem tętna i słychać było serduszko, troszkę się chwilę zmartwiłam że tętno maluszka było 150, a to według obliczeń 12 tydzień 4 dzień, z usg był wczoraj 13 tydzień ale lekarz powiedział że wszystko jest dobrze więc chyba nie powinnam sobie głowy tym zajmować
To przecież idealne tętno 😄 Cieszę się, że wszystko jest dobrze 😊

reklama
A czemu sie zmartwilas? :) przeciez to dobre tetno
Internety, przeczytałam że w 12 tygodniu tętno powinno być między 150 a 170 i zmartwiłam się że jest na dolnej granicy,
To przecież idealne tętno 😄 Cieszę się, że wszystko jest dobrze 😊
Dziękuję, bez sensu spanikowałam, dobrze że Was tu mam dziewczyny, już od razu jakoś lepiej się czuję i zmartwienia odeszły ☺️ nie chce mężowi smecic bo powie ze panikuje bez sensu chociaż będzie mial rację 😂

Marynia88
A wiesz co jest najpiękniejsze, ze jakis czas po smierci przyśnila mi sie na slonecznej lace pelnej kwiatow, ze az poczulam ta jej blogosc i wiem, ze jest szczęśliwa ❤ wiem brzmi jak bajka ale pisze to z ręką na sercu :)
Wierzę w życie po śmierci i w to że Nasi bliscy są z Nami i kibicują Nam. Dla mnie śmierć to nie koniec a etap.

Otworzyłam paczkę chrupek kukurydzianych i ją zjadlam. Zaraz córka otworzyła kolejne, orzechowe i karmi mnie. Mówię do niej, weź bo gruba będę. A młoda mówi do mnie: 'to co? Dzidziuś musi jeść ' 🤣 i tak będę to sobie tłumaczyć, to łakomstwo 😊😊😊
Moj dwulatek tez mnie dokarmia az mi nieraz niedobrze a jak mowie ze nie chce to zawsze mowi "mamo tylko jednego sprobuj" i tak sie robi z jednego 10 z 10 - 100 :)

Otworzyłam paczkę chrupek kukurydzianych i ją zjadlam. Zaraz córka otworzyła kolejne, orzechowe i karmi mnie. Mówię do niej, weź bo gruba będę. A młoda mówi do mnie: 'to co? Dzidziuś musi jeść ' 🤣 i tak będę to sobie tłumaczyć, to łakomstwo 😊😊😊
Ja do swojego partnera gdy patrzy z przerażeniem jak znów zaglądam do lodówki mówie " Przecież jest Nas dwoje" albo "To nie ja - to dzidzia".

reklama
Ja wierzę, że moja mama nade mną czuwa! Po jej śmierci dostałam mały cud! Tak bardzo do niej podobny. Te same oczy, ten sam uśmiech.
Slychajcie przypomniała mi się taka Pani ktora lezala ze mna po porodzie, jej synek zmarl jak mial 3 lata nie wiem dlaczego nie dopytywalam bo to było dla niej bolesne, i wiecie urodzila po jakims czasie chłopca, lekarz wyznaczył jej termin cc w dniu śmierci jej synka ale ona sie nie zgodzila bo to dla niej bylo zbyt bolesne i przesuneli jej na 2 dni wczesniej
I nie dosc ze chlopiec to w dodatku mial urodzic sie w ten dzien...

Do góry