reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja już po prenatalnych. Wyniki bardzo dobre [emoji4] dzidziuś na początku spał, potem machal rączkami i nóżkami, wiercił się tak mocno, że ciężko było lekarzowi zmierzyć przeziernosc. Musiałam zmienić pozycje na chwilę, porozmawialiśmy. Stwierdził, że wyglądam na góra 25 lub 26 lat [emoji2957]
mam filmik z całego badania i zdjęcia. Super!
Teraz jeszcze tylko czekamy na potwierdzenie w Nifty. Wynik w poniedziałek a połówkowe 1 grudnia.
Super gratulacje [emoji7]

Supuper a tpmjuz jest z wynikami pappa?to osobno robilas nifty?tez mysle zeby zrobic ciekawa jestem jak wyglada wynik
Ja już po prenatalnych. Wyniki bardzo dobre 😊 dzidziuś na początku spał, potem machal rączkami i nóżkami, wiercił się tak mocno, że ciężko było lekarzowi zmierzyć przeziernosc. Musiałam zmienić pozycje na chwilę, porozmawialiśmy. Stwierdził, że wyglądam na góra 25 lub 26 lat 🤪
Teraz jeszcze tylko czekamy na potwierdzenie w Nifty. Wynik w poniedziałek a połówkowe 1 grudnia.

Jest w miarę tani i wygląda na wygodny.

Ja mam ten (kupiony jeszcze jak z córką w ciąży byłam);
Nie mogę na niego narzekać.
Wiem też, że niektóre dziewczyny jeżdżą bez adapterów. Mają jakby na stałe zapięte pasy a siadając przekładają przez głowę tylko ten pas na górze. Dla mnie za dużo zachodu.
Słyszałam, ze taka opcja z zapiętym tylko górnym pasem jest bardzo niebezpieczna. Ale nie znam szczegółów, wiec nie bede sie wymądrzać. Po prostu jesli któraś by chciała tak jeździć to spróbujcie sobie najpierw o tym poczytać, żeby sie upewnić czy to bezpieczne bardziej niż normalnie zapięte pasy😉

Ja już po prenatalnych. Wyniki bardzo dobre 😊 dzidziuś na początku spał, potem machal rączkami i nóżkami, wiercił się tak mocno, że ciężko było lekarzowi zmierzyć przeziernosc. Musiałam zmienić pozycje na chwilę, porozmawialiśmy. Stwierdził, że wyglądam na góra 25 lub 26 lat 🤪
Polowkowe tak jak ja:)polowkowy partner;)

Super ❤️❤️❤️ pokaż maluszka ❤️

reklama
Do góry