Kasia6594
Fanka BB :)
Dokładnie..To jest ciężka wada... Ludziom się wydaje , że zespół Downa to tylko inna buzia , niestety towarzyszą temu często poważne wady serca czy innych narządów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie..To jest ciężka wada... Ludziom się wydaje , że zespół Downa to tylko inna buzia , niestety towarzyszą temu często poważne wady serca czy innych narządów.
Super gratulacje [emoji7]Ja już po prenatalnych. Wyniki bardzo dobre [emoji4] dzidziuś na początku spał, potem machal rączkami i nóżkami, wiercił się tak mocno, że ciężko było lekarzowi zmierzyć przeziernosc. Musiałam zmienić pozycje na chwilę, porozmawialiśmy. Stwierdził, że wyglądam na góra 25 lub 26 lat [emoji2957]
mam filmik z całego badania i zdjęcia. Super!
Teraz jeszcze tylko czekamy na potwierdzenie w Nifty. Wynik w poniedziałek a połówkowe 1 grudnia.
Ja już po prenatalnych. Wyniki bardzo dobre dzidziuś na początku spał, potem machal rączkami i nóżkami, wiercił się tak mocno, że ciężko było lekarzowi zmierzyć przeziernosc. Musiałam zmienić pozycje na chwilę, porozmawialiśmy. Stwierdził, że wyglądam na góra 25 lub 26 lat
Teraz jeszcze tylko czekamy na potwierdzenie w Nifty. Wynik w poniedziałek a połówkowe 1 grudnia.
Słyszałam, ze taka opcja z zapiętym tylko górnym pasem jest bardzo niebezpieczna. Ale nie znam szczegółów, wiec nie bede sie wymądrzać. Po prostu jesli któraś by chciała tak jeździć to spróbujcie sobie najpierw o tym poczytać, żeby sie upewnić czy to bezpieczne bardziej niż normalnie zapięte pasyJest w miarę tani i wygląda na wygodny.
Adapter do pasów dla ciężarnych - INSAFE SEATBELT GUIDE
Innowacyjny Adapter pasów bezpieczeństwa. dla kobiet w ciąży. Komfort i bezpieczeństwo winsafe.store
Ja mam ten (kupiony jeszcze jak z córką w ciąży byłam);
Nie mogę na niego narzekać.Adapter do pasów bezpieczeństwa, Adapter dla ciężarnej - BeSafe
Adapter do pasów bezpieczeństwa BeSafe sprawia, że pas biodrowy prowadzony jest poniżej brzucha i nienarodzonego dziecka. Podczas zderzenia waga osoby dorosłej może wzrosnąć do około trzech - pięciu ton.www.besafe.com.pl
Wiem też, że niektóre dziewczyny jeżdżą bez adapterów. Mają jakby na stałe zapięte pasy a siadając przekładają przez głowę tylko ten pas na górze. Dla mnie za dużo zachodu.
Polowkowe tak jak japolowkowy partnerJa już po prenatalnych. Wyniki bardzo dobre dzidziuś na początku spał, potem machal rączkami i nóżkami, wiercił się tak mocno, że ciężko było lekarzowi zmierzyć przeziernosc. Musiałam zmienić pozycje na chwilę, porozmawialiśmy. Stwierdził, że wyglądam na góra 25 lub 26 lat
Super pokaż maluszkaJa już po prenatalnych. Wyniki bardzo dobre dzidziuś na początku spał, potem machal rączkami i nóżkami, wiercił się tak mocno, że ciężko było lekarzowi zmierzyć przeziernosc. Musiałam zmienić pozycje na chwilę, porozmawialiśmy. Stwierdził, że wyglądam na góra 25 lub 26 lat
Lekarz, który prowadził pierwszą ciążę nie sugerował szwu. Tylko leki i leżenie. Urodziłam w 38 tc. Teraz jak narazie nie ma tematu bo wszystko jest ok.Lekarz nie mówił Ci nic o szwie?
Piękne wyniki❤, bardzo niskie ryzyko.
Gratulacje!!!
A ja nie wiem czy mam cos takiego w badaniu, gdzie to jest?
Moja koleżanka lada chwila ma tam cesarkę mieć. Jeszcze troszkę czasu mam, ale skłaniam się ku KarowejTo ja tak mam z Madalińskiego i poronieniem.. Obecnie Inflancka przoduje