reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Supuper a tpmjuz jest z wynikami pappa?to osobno robilas nifty?tez mysle zeby zrobic ciekawa jestem jak wyglada wynik
Tak, Nifty robiłam we wtorek a chciałam wstrzelić się z wynikiem na dzisiaj. I też tak- to już jest z wynikiem z krwii (Pappa). Tzn ten dzisiej wynik badania prenatalnego.

Mam te swoje 38 lat, w rodzinie są dzieci z ZD, mają wady serduszek. Są przekochane. Była też była dziewczynka, która urodziła się z ciężka wadą serca. Żyła rok 😔
Cała trójeczka w bliskiej rodzinie ze strony męża. Stwierdziliśmy, że chcemy wiedzieć i dlatego sami zdecydowaliśmy się na ten krok.

To w grudniu na połówkowym będziemy razem 😊 fajnie

Cześć dziewczyny ja po nieprzespanej nocy, w zasadzie wstałam koło południa... straszak wbiegł wieczorem w futrynę, 3 szwy na czole, do wpół do pierwszej miałam wycieczki po szpitalach...
Tuż przed wypadkiem szlam do toalety, ale nie zdarzyłam załatwić potrzeby. Chyba tylko stres i nerwy utrzymały mój pęcherz w calosci... masakra

Super ❤❤❤ pokaż maluszka ❤
Poproszę męża żeby przyciął filmik i zobaczymy czy można go tu wrzucić?...
IMG_20201009_124254.jpg
IMG_20201009_124254.jpgPóki co moje baby na fotografii 2d. 3d też mam 😏

Ja już po prenatalnych. Wyniki bardzo dobre 😊 dzidziuś na początku spał, potem machal rączkami i nóżkami, wiercił się tak mocno, że ciężko było lekarzowi zmierzyć przeziernosc. Musiałam zmienić pozycje na chwilę, porozmawialiśmy. Stwierdził, że wyglądam na góra 25 lub 26 lat 🤪
mam filmik z całego badania i zdjęcia. Super!
Teraz jeszcze tylko czekamy na potwierdzenie w Nifty. Wynik w poniedziałek a połówkowe 1 grudnia.
O i to chodzi! Dzidzia❤ rośnie, Mama szczęśliwa 😍! Cieszę się bardzo bardzo😘

reklama
Aaa i z tej okazji proponuje wszystkim babeczkom przejrzenie apteczki :) już któryś raz się o tym przekonuje, ze bandaże i kompresy w ilości dużo to podstawa!

Dziewczyny sprawdzamy apteczki :)
Ja nawet nie muszę sprawdzać, bo nic nie mam. Aż głupio 😒 dzięki za zmotywowanie do zakupów!
Jak się czuje synek??

Do góry