Chichuni
Fanka BB :)
To nic, będziemy czekać razemI tu jest problem bo nawet 30 dni... Ale zazwyczaj są już po 3 tygodniach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nic, będziemy czekać razemI tu jest problem bo nawet 30 dni... Ale zazwyczaj są już po 3 tygodniach.
mamy wszystko ogarnięte, jedynie dwóch gosci odmówiło przed samym weselem bo w ich zakładzie maja pozytywne przypadki korony..@Tulcia Tobie do soboty już korona planów nie pokrzyżuje więc luzik Gorzej u mnie bo za dwa tygodnie możemy obudzić się w nowej, lockdown’owej rzeczywistości
Wszystko już macie ogarnięte? Goście potwierdzili obecność?
Oj tam będziemy obie sexy mamyNadrabiam slodyczami. Moj faworyt ptasie mleczkoMasakra Współczuję bo co to za przyjemność z jedzenia... Nie wiem jak Cię pocieszyć. Chyba tylko tak, że ja pewnie będę pupi-mamą a Ty sexi-mamą
No i co teraz? Narobiłaś mi ochoty [emoji14]Oj tam będziemy obie sexy mamyNadrabiam slodyczami. Moj faworyt ptasie mleczko[emoji38]
Takdziewczyny czy usg prenatalne jest przez brzuch?
Nie wiem czemu ja z tych wiadomości tylko Kielce zapamietalamDuzo zdrowkaPiotrków Trybunalski.
I trochę nie rozumiem , nie miałam prawa mieć zwątpienia ? Dwie godziny przeryczalam w samochodzie i tyle. A to , że przeraża mnie amnio to wybacz ma prawo mnie przerażać . Tutaj dziewczyny panikują że je cycki dziś nie bolą a wczoraj bolały [emoji1745][emoji1745] Jeżeli tak bardzo to kole w oczy to postaram się mniej smecic.
no sorciaNo i co teraz? Narobiłaś mi ochoty [emoji14]
To jest tam pod ta trysomia , jutro wstawię fotoA jak to jest oznaczone?