reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny, nas teraz mało bo dwa dni do ślubu. Lekki stres.. przez ta cała koronę.. 😑

Kamiśka wszystko będzie dobrze i trzymaj się 😘😘😘
@Tulcia Tobie do soboty już korona planów nie pokrzyżuje więc luzik 😊 Gorzej u mnie bo za dwa tygodnie możemy obudzić się w nowej, lockdown’owej rzeczywistości 😡
Wszystko już macie ogarnięte? Goście potwierdzili obecność?

Hej Kobietki [emoji847] Pchełka ma się doskonale [emoji16] Spała na początku badania i zasłaniała sobie buzię łapką, potem się troszkę rozruszała [emoji175] Jest taaaaaka śliczna [emoji24][emoji7][emoji24][emoji7][emoji24][emoji7][emoji24][emoji7][emoji24] Mój się przyznał, że też się strasznie denerwował przed tym USG. Teraz przez chwilę będziemy spokojni [emoji6]Zobacz załącznik 1185903Zobacz załącznik 1185904Zobacz załącznik 1185905
Pchła akrobatka :-)

Zleci już raz dwa. Teraz masz się rozpieszczać i traktować siebie jak królową [emoji4] I obowiązkowe szaleństwo na złocie foodtrack’ów [emoji847]
Och ja i królowa daleko mi do niej [emoji1787]ale postaram , ciekawe co mój K na to [emoji1787][emoji1787][emoji1787] dziękuję kochana [emoji8][emoji8]

Cześć dziewczyny, nas teraz mało bo dwa dni do ślubu. Lekki stres.. przez ta cała koronę.. [emoji58]

Kamiśka wszystko będzie dobrze i trzymaj się [emoji8][emoji8][emoji8]
No tak te cholerne maseczki i ograniczenia wchodzą od soboty.... Mimo wszystko życzę Wam , żeby wszystko się udało i to był najpiękniejszy dzień w Waszym życiu [emoji4][emoji4][emoji3590] daj znać jak poszło [emoji6] trzymamy kciuki!

No tak te cholerne maseczki i ograniczenia wchodzą od soboty.... Mimo wszystko życzę Wam , żeby wszystko się udało i to był najpiękniejszy dzień w Waszym życiu [emoji4][emoji4][emoji3590] daj znać jak poszło [emoji6] trzymamy kciuki!
Dziekuje! Damy znać 😘😘😘 Wyślę jakieś foto jak coś bedziemy mieć 😀 Później myśle, ze będzie mnie w końcu więcej na forum:-)
@Tulcia Tobie do soboty już korona planów nie pokrzyżuje więc luzik 😊 Gorzej u mnie bo za dwa tygodnie możemy obudzić się w nowej, lockdown’owej rzeczywistości 😡
Wszystko już macie ogarnięte? Goście potwierdzili obecność?

To racja, całe szczęście, ze jedynie obowiązkowe są te maseczki.. my przenieśliśmy ślub i wesele i trzeci raz chyba bym tego nie zniosła. Mam nadzieje, ze nic nikomu nie będzie i będziemy się świetnie bawic😘 Za was tez trzymam kciuki. Myśle, ze tez nic nie będzie nie Martw sie, ale od listopada to już wątpię żeby tam normalnie te wesela się odbyly😒

reklama
Do góry