reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Cześć,
o ile mogę chciałabym do Was dołączyć. Po cichu Was podgladałam, ale stwierdziłam, że napiszę :) Termin mam na 16.04, mam 24 lata i jest to moja 3 ciąża (synuś z 2017, 2019- poroniłam w 7 tc i teraz się udało 🥰). Pewnie będę się mało udzielać, bo planuję pracować tak długo jak tylko będę mogła (uroki własnej działalności...). W poniedziałek mam prenatalne (mega późno moim zdaniem, bo wychodzi 13 tc i 4 dni, ale jeszcze podobno się mieszcze w normy). Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ❤
Fajnie ze sie ujawniasz, bo wygląda na to ze czyta nas duzo dziewczyn po cichu. 🙈Ciekawe, ze ktos czyta a słowa nie napisze.🤷‍♀️
Gratulacje❤ i w wekeendy napisz co i Ciebie, jak sie czujesz, jal po prenatalnych!😃

Moni do wieczora penwie juz po sprawie z A.,już penwie dba o swoje Panie 😃!
Sernik zdobyłas 🍰😋?
Tak jest Słoneczko ☺️😘 Atmosfera czysta jak łza. Nawet colę mi kupił mój ukochany, co także wpłynęło znacząco na poprawę naszych stosunków 😄 Serniczek z czekoladą zjedzony, był wyborny! Jutro w planach szarlotka 🤗
Kochana, a Ty jak się czujesz? Czy jest jeszcze u Ciebie Twoja Mami❤️? I jak Twoja teściowa? Podkurowali ją? Bo pewnie to też rzutuje na masę Waszych spraw...

Kurde wiecie właśnie oglądałam brzydule 2 i stwierdziłam że nieeee ja nie chce tak po ciąży wyglądać muszę jakoś jeść zdrowiej ale co zrobić jak nie mogę patrzeć na zdrowe jedzenie??????? Też bym chętnie jadla słodycze, ciastka, paczki obiad to w siebie wmuszam i to w małej ilości, całe szczescie ze od 16 nie mam ochoty na jedzenie 😳😳
Jakieś rady jak zacząć zdrowiej się odżywiać? Co tu zrobić żeby nie jeść tych wszystkich słodyczy a zaczac jeść zdrowiej itp :)
😅😅😅ja tez oglądałam brzydulę i tez nie chcę tak wyglądać.....Mam nadzieję ze to mimo wszystko jest przesadzone

Śliczna Dzidzia ❤ ale zdjęcie z małe chyba powiększenie zeby dostrzec wyrosek plciowy 😃😍
No ja już tak patrzyłam że widziałam dziewczynkę, bo nie ukrywam chciałabym córeczkę, ale mąż znowu chce syna 😂 nic muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać do grudnia, najważniejsze że zdrowe maleństwo, a reszta nie ważne ☺️ pokocham czy będzie chłopiec czy dziewczynka, już zakochałam się w stopkach po usg 😂

Ja wiem i akurat ja stoje na takim stanowisku jak Twoje. I tak jak Monia pisała, tez uważam, ze zdrowy rozsądek jest ważny. Bo w małych wioskach isc chodnikiem będąc jedyna osoba i dostać mandat za brak maseczki to dla mnie przesada. Ale juz zdrowym rozsądkiem jest dla mnie kiedy w dużym skupisku ludzi każdy ma maseczkę. I jesli sam sie nie boi/nie wierzy w pandemie i nie chce nosić maseczek to wg mnie powinien uszanować innych ludzi, często schorowanych starszych, których naraża nie tylko koronawirusem, ale właśnie grypa, przeziębieniami itd. Wiem, może wtedy ktoś taki powiedzieć, ze ci starsi mogą tez nie chodzić do skupisk ludzi. Ale często po prostu nie maja wyboru, są np.samotni i musza sobie zrobić zakupy itp.
A kwestie polityczne sie właśnie tu pojawiły w kilku wpisach... i mnie trochę śmieszą takie argumenty. sama tez nie jestem za pisem, ale szczerze... co mnie obchodzi, ze ktorystam nie miał gdzieś maseczki. To ja narażę siebie i innych i tez nie włożę, bo on nie miał? Albo uznam, ze nie ma pandemii, bo przed wyborami tak ogłosił Morawiecki?😜
👏👏👏👏dla Ciebie. Uderzyłaś w sedno i z sensem.

reklama
Dziewczyny chybaa przez ten płacz, zaczełam plamić na jasno brązowo, boję się że coś sie stało. Jutro mam wizytę 😐 znów cos się dzieję😥😥
O której masz jutro wizytę? Czy poza plamieniem jeszcze coś się dzieje? Boli Cię brzuszek? Nie martw się kochana, te paskudne plamienia zdarzają się w ciąży i wcale nie muszą oznaczać nic złego ❤️

Do góry