reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny to znowu ja, nie mogłam się na patrzeć na moje maleństwo, a jeszcze musiałam nachwalić się mamie i tacie, mama aż zaczęła płakać przez telefon, że cieszy się że wszystko dobrze ☺☺ wgl dzisiaj zakochałam się w stopkach mojej dzidzi, zobaczyłam je na usg i już czekam żeby wyszły na zewnątrz i żebym mogła je wycałować 😘😘😘 matka wariatka 😂 aa dziewczyny przesyłam zdjęcie mojego maleństwa i zastanawiam się czy coś widać co może wskazywać na płeć, proszę ciotki o pomoc ☺☺☺ buziaki dla Was 😘😘😘
O, mnie też dotyczy fisiulek na stopki mojego brzdąca. Odcisnęłam Mu na kartce jak miał 6 miesięcy i teraz czekają by w odpowiednim momencie przyozdobić moje ciało. Stopki dzidzi to sama słodycz.

reklama
Hej dziewczyny to znowu ja, nie mogłam się na patrzeć na moje maleństwo, a jeszcze musiałam nachwalić się mamie i tacie, mama aż zaczęła płakać przez telefon, że cieszy się że wszystko dobrze ☺☺ wgl dzisiaj zakochałam się w stopkach mojej dzidzi, zobaczyłam je na usg i już czekam żeby wyszły na zewnątrz i żebym mogła je wycałować 😘😘😘 matka wariatka 😂 aa dziewczyny przesyłam zdjęcie mojego maleństwa i zastanawiam się czy coś widać co może wskazywać na płeć, proszę ciotki o pomoc ☺☺☺ buziaki dla Was 😘😘😘
Ale super wyglada jakby mialo sluchawki na uszach!ja obstawiam dziewczynke...jak zawsze,a taknszczerze jak nie ma jednej nozki u gory i jednej na dole i nie widac tego nuba po srodku to poprostu nic nie widac,jakby taki dzyndzolek szedl w gore to chlopiec jak prosto pod malym kontem to dziewczynka,mozna tez poczytac o ksztalcie czaszki

Hmmm....sprawdzanie znajomości ciała? Czyli pokaż gdzie masz oczko a gdzie rączkę? Jeśli tak to muszę zmienić taktykę, mam jeszcze niby pół roku ale mój brzdąc pokazuje tylko jak sam chce, jak zapytam np " Gdzie masz oczko?" a On nie reaguje to nie naciskam i zwracam uwagę partnerowi i teściowej gdy 20 raz pytają się Go o jakąś część ciała a on nie pokazuje. Chociaż może stresuje się na wyrost bo np do "pa pa" też Go nie zmuszałam a już jakiś czas sam z siebie robi "pa pa"...ech...pewnie panikuje...
Pół roku to dla takich maluchów wieczność. Za 6 miesięcy to będzie inne dziecko, spokojnie.

O, mnie też dotyczy fisiulek na stopki mojego brzdąca. Odcisnęłam Mu na kartce jak miał 6 miesięcy i teraz czekają by w odpowiednim momencie przyozdobić moje ciało. Stopki dzidzi to sama słodycz.
Ja to jestem chora na punkcie stopek mojego małego😱 a najbardziej lubię ich zapach😂 dla mnie to sama słodycz taki delikatny smrodek małych stópek😂 mąż sie ze mnie śmieje, ze nienormalną jestem, ale nie mogę sie opanować😁

reklama
@Loli05 Ja wczoraj w sklepie miałam tak że zaczęło mi się duszno robić, zaczeło mi się kręcić w głowie i wyleciałam z kolejki szybko na dwór i usiadłam w aucie. Mąż z synem dokończyli zakupy. Zastanawiam się czy nie powiedzieć o tym lekarzowi, może mi wypisze żebym nie nosiła maseczki... I to nie że mi niewygodnie, tylko ja pare minut w masseczce i nie moge złapać później oddechu. Mam tak od kąd zaszłam w ciąże
Mam to samo.... Wczoraj ledwo do samochodu się doczołgałam tak mi było słabo i kręciło się w glowie...

Do góry