reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny to znowu ja, nie mogłam się na patrzeć na moje maleństwo, a jeszcze musiałam nachwalić się mamie i tacie, mama aż zaczęła płakać przez telefon, że cieszy się że wszystko dobrze ☺☺ wgl dzisiaj zakochałam się w stopkach mojej dzidzi, zobaczyłam je na usg i już czekam żeby wyszły na zewnątrz i żebym mogła je wycałować 😘😘😘 matka wariatka 😂 aa dziewczyny przesyłam zdjęcie mojego maleństwa i zastanawiam się czy coś widać co może wskazywać na płeć, proszę ciotki o pomoc ☺☺☺ buziaki dla Was 😘😘😘
O, mnie też dotyczy fisiulek na stopki mojego brzdąca. Odcisnęłam Mu na kartce jak miał 6 miesięcy i teraz czekają by w odpowiednim momencie przyozdobić moje ciało. Stopki dzidzi to sama słodycz.

reklama
Hej dziewczyny to znowu ja, nie mogłam się na patrzeć na moje maleństwo, a jeszcze musiałam nachwalić się mamie i tacie, mama aż zaczęła płakać przez telefon, że cieszy się że wszystko dobrze ☺☺ wgl dzisiaj zakochałam się w stopkach mojej dzidzi, zobaczyłam je na usg i już czekam żeby wyszły na zewnątrz i żebym mogła je wycałować 😘😘😘 matka wariatka 😂 aa dziewczyny przesyłam zdjęcie mojego maleństwa i zastanawiam się czy coś widać co może wskazywać na płeć, proszę ciotki o pomoc ☺☺☺ buziaki dla Was 😘😘😘
Ale super wyglada jakby mialo sluchawki na uszach!ja obstawiam dziewczynke...jak zawsze,a taknszczerze jak nie ma jednej nozki u gory i jednej na dole i nie widac tego nuba po srodku to poprostu nic nie widac,jakby taki dzyndzolek szedl w gore to chlopiec jak prosto pod malym kontem to dziewczynka,mozna tez poczytac o ksztalcie czaszki

Hmmm....sprawdzanie znajomości ciała? Czyli pokaż gdzie masz oczko a gdzie rączkę? Jeśli tak to muszę zmienić taktykę, mam jeszcze niby pół roku ale mój brzdąc pokazuje tylko jak sam chce, jak zapytam np " Gdzie masz oczko?" a On nie reaguje to nie naciskam i zwracam uwagę partnerowi i teściowej gdy 20 raz pytają się Go o jakąś część ciała a on nie pokazuje. Chociaż może stresuje się na wyrost bo np do "pa pa" też Go nie zmuszałam a już jakiś czas sam z siebie robi "pa pa"...ech...pewnie panikuje...
Pół roku to dla takich maluchów wieczność. Za 6 miesięcy to będzie inne dziecko, spokojnie.

O, mnie też dotyczy fisiulek na stopki mojego brzdąca. Odcisnęłam Mu na kartce jak miał 6 miesięcy i teraz czekają by w odpowiednim momencie przyozdobić moje ciało. Stopki dzidzi to sama słodycz.
Ja to jestem chora na punkcie stopek mojego małego😱 a najbardziej lubię ich zapach😂 dla mnie to sama słodycz taki delikatny smrodek małych stópek😂 mąż sie ze mnie śmieje, ze nienormalną jestem, ale nie mogę sie opanować😁

reklama
@Loli05 Ja wczoraj w sklepie miałam tak że zaczęło mi się duszno robić, zaczeło mi się kręcić w głowie i wyleciałam z kolejki szybko na dwór i usiadłam w aucie. Mąż z synem dokończyli zakupy. Zastanawiam się czy nie powiedzieć o tym lekarzowi, może mi wypisze żebym nie nosiła maseczki... I to nie że mi niewygodnie, tylko ja pare minut w masseczce i nie moge złapać później oddechu. Mam tak od kąd zaszłam w ciąże
Mam to samo.... Wczoraj ledwo do samochodu się doczołgałam tak mi było słabo i kręciło się w glowie...

Do góry