Mama2018mama
Fanka BB :)
A jak to było z tym pH? bo dopiero mi się przypomniało ze wysokie czy niskie to "wróży" dziewczynkę, mam 6.5 czyli gdzie mi bliżej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj akurat czytałam wpis Pana Tabletki o witaminach dla ciężarnych. Zdecyduje sie jednak na prenatal duo. Myslalam nad pregna plus, ale tam jest mało tych omega i Pan tabletka zasugerował, ze jeżeli nie je sie mega dużo ryb itd.to z samych tych witamin jest to za mało. Wówczas dodatkowo trzeba byłoby kupić Pregna dha i wtedy juz wychodzi spora kwota miesięcznie, wiec juz lepiej wybrac inne witaminy. Dokładnie Ci tego nie przekaże, wpisz sobie w Google „pan tabletka witaminy dla ciężarnych” i poczytaj sobie artykuł z rankingiemA ja mam pytanie do dziewczyn, które stosują Pregne, mam zamiar już przejść na Pregne plus albo DHA i nie wiem którą wybrać? Pregna DHA czy plus?
Ja biorę pregna plus już właściwie od 9 tygodnia. Ginekolog mówił że potem przejdziemy na pregna DHAA ja mam pytanie do dziewczyn, które stosują Pregne, mam zamiar już przejść na Pregne plus albo DHA i nie wiem którą wybrać? Pregna DHA czy plus?
Ja kupiłam krem, ale nie wiem szczerze mówiąc czy ma to jakieś znaczenie czy krem czy olejekNo właśnie, do dziewczyn stosujących Mustele - olejek czy krem? Nie mogę sie zdecydowac czy to po prostu kwestia typowo upodobania?
No właśnie ja od wczoraj mamA ja mam pytanie do dziewczyn, które stosują Pregne, mam zamiar już przejść na Pregne plus albo DHA i nie wiem którą wybrać? Pregna DHA czy plus?
12Ile ma Twój starszak? Ja nawet jakbym chciała to sami się domyślili.
Stracili już dwoje młodszego rodzeństwa....
Trzeba być dobrej myśli że teraz się uda
USG - zakładam , ze będzie ok, ale pappa - zlaKurczę, dziewczyny, ja jakoś nawet nie dopuszczam do siebie myśli, że na tych prenatalnych mogłoby być coś nie tak. W ogóle się tym nie stresowałam. Gorzej, jak coś wyjdzie...
Zamowilam własnie Mama dha premium plus - ceny masakryczne mozna znalezc .. od 20 paru do 80 szok.No właśnie ja od wczoraj mam
Mamma dha premium plus
Nie kolejna pregne i się zdziwiłam... Ze kazała kupić mamma dha premium plus
A jak to było z tym pH? bo dopiero mi się przypomniało ze wysokie czy niskie to "wróży" dziewczynkę, mam 6.5 czyli gdzie mi bliżej?
Ja w aptece jak kupywalam zastrzyki to wzięłam mamma dha premium plus koszt 40zl.. Więc nie jest źle ale.. Tych tabletek bierze się dwie sztuki dziennie po posiłkuUSG - zakładam , ze będzie ok, ale pappa - zla
USG tydzien pozniej robię u innego magika od prenatalnych - i tego sie trzymam
Zamowilam własnie Mama dha premium plus - ceny masakryczne mozna znalezc .. od 20 paru do 80 szok.