reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

My Już Też po badaniu 😍 nasze maleństwo ma już 7cm A tak się wierci, że jak już poczuje ruchy, to będę stekac z boli jak moja mama że mną hahaha
Ogólnie, lekarz mówi, że z USG nie widzi przesłanek do Was genetycznych. Wszystko bardzo ładnie.
Powiedział, żeby się nie nastawić, bo nie ma 100% pewności, nie widać siurka 😂 więc będzie nasza Julcia 😍😍😍

reklama
I już po... USG zrobiła w 5 minut, stwierdziła że wszystko ok. Ogólnie moja gin jest bardzo oszczędna w słowach. Trochę tak za szybko poleciała z tym wszystkim a ja też w sumie nie dopytywałam.. no ale jak jest ok to ufam że rzeczywiscie tak jest. No i na chwilę obecną to dziewczynka [emoji7]
No naprawdę ekspresowe badanie😁 ale może to i dobrze z jednej strony - ja pamiętam jak w poprzedniej ciąży pani doktor na usg robiła pomiary, badała przepływy itd to ja nie oddychałam z przejęcia i próbowałam coś wyczytać z jej twarzy która wcale nie pokazywała emocji...nie wiem ile trwało badanie ale dla mnie masakra, z leżanki zeszłam wymęczona jak po maratonie ale to chyba przez te przerwy w oddychaniu😁😁😁

My Już Też po badaniu 😍 nasze maleństwo ma już 7cm A tak się wierci, że jak już poczuje ruchy, to będę stekac z boli jak moja mama że mną hahaha
Ogólnie, lekarz mówi, że z USG nie widzi przesłanek do Was genetycznych. Wszystko bardzo ładnie.
Powiedział, żeby się nie nastawić, bo nie ma 100% pewności, nie widać siurka 😂 więc będzie nasza Julcia 😍😍😍
A który masz tc?

Super wieści 💗💓

No pochwalcie się fotkami tych dziewuszek! 😁😁😁❤️

Moja córeczka [emoji7]
1601969994333.jpeg

reklama
Do góry