reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

My Już Też po badaniu 😍 nasze maleństwo ma już 7cm A tak się wierci, że jak już poczuje ruchy, to będę stekac z boli jak moja mama że mną hahaha
Ogólnie, lekarz mówi, że z USG nie widzi przesłanek do Was genetycznych. Wszystko bardzo ładnie.
Powiedział, żeby się nie nastawić, bo nie ma 100% pewności, nie widać siurka 😂 więc będzie nasza Julcia 😍😍😍

reklama
I już po... USG zrobiła w 5 minut, stwierdziła że wszystko ok. Ogólnie moja gin jest bardzo oszczędna w słowach. Trochę tak za szybko poleciała z tym wszystkim a ja też w sumie nie dopytywałam.. no ale jak jest ok to ufam że rzeczywiscie tak jest. No i na chwilę obecną to dziewczynka [emoji7]
No naprawdę ekspresowe badanie😁 ale może to i dobrze z jednej strony - ja pamiętam jak w poprzedniej ciąży pani doktor na usg robiła pomiary, badała przepływy itd to ja nie oddychałam z przejęcia i próbowałam coś wyczytać z jej twarzy która wcale nie pokazywała emocji...nie wiem ile trwało badanie ale dla mnie masakra, z leżanki zeszłam wymęczona jak po maratonie ale to chyba przez te przerwy w oddychaniu😁😁😁

My Już Też po badaniu 😍 nasze maleństwo ma już 7cm A tak się wierci, że jak już poczuje ruchy, to będę stekac z boli jak moja mama że mną hahaha
Ogólnie, lekarz mówi, że z USG nie widzi przesłanek do Was genetycznych. Wszystko bardzo ładnie.
Powiedział, żeby się nie nastawić, bo nie ma 100% pewności, nie widać siurka 😂 więc będzie nasza Julcia 😍😍😍
A który masz tc?

Super wieści 💗💓

No pochwalcie się fotkami tych dziewuszek! 😁😁😁❤️

Moja córeczka [emoji7]
1601969994333.jpeg

reklama
Do góry