reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej, i ja tez juz po prenatalnych :)
Gin powiedział, że jestem w niskiej grupie jeżeli chodzi o wady genetyczne:)
Natomiast zalecił codziennie kontrolowanie ciśnienia i zalecił branie jakis tabletek właśnie ze względu na ciśnienie i markery... troszkę mnie to zmartwiło..
Będziesz brala tabsy i bedzie ok wlasnie po to sa tez te badania by szybko reagowac😘

reklama
Ja coraz bardziej boje sie Covidu a muszę jezdzic do pracy autobusem....Mam coraz wiekszy stres ☹Bede probowala przeforsowac prace zdalna....zobaczymy jaka bedzie reakcja w pracy na moja ciążę . Czy ktoras z Was dziewczyny tez tak zasuwa jak ja?
Nie, ponieważ nie kocham mojej pracy całym sercem, a medalu nikt mi nie da za zapie**alando 😛 poza tym miałam w pracy duże ryzyko zachorowania nie tylko na koronawirusa ale też inne choroby (bostonka, ospa, półpasiec itp). Ostatnio zaraziłam się jakimś wirusem żołądkowym i leciałam do internisty ze skierowaniem na cito na badania, z podejrzeniem zapalenia wyrostka. Podziękuję za ten stres ;)

Ja :) na 8:15 prenatalne.
Ja też jutro wizytuje tyle że o 9.

No wreszcie was nadrobiłam! U mnie dziś czas szybko zleciał w pracy, w domu z resztą też. Ja w pracy powiedziałam szefowej jakiś miesiąc temu ale nadal nie wymyśliła kogo weźmie na mogę zastępstwo. W sumie puki dobrze się czuje i nie mam przeciwskazan od lekarza to do końca roku chciałabym pracować. Lubię swoją pracę i nie chciałabym zostawiać ich z tym wszystkim dopóki kogoś nie poducze, ale życie pokaże czy tyle dam radę pracować.

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze

reklama
Chcę skorzystać bo to będzie pierwsze za co w tej ciąży nie zapłacę [emoji1751] gość podobno jest mega autorytetem więc żal go nie wysłuchać [emoji4]
Oczywiście, że tak 👍 Masz 100% racji i jak już u niego będziesz to wypytaj absolutnie o wszystko ❤️ I pamiętaj, będzie dobrze 😘

Do góry