reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Sen ? A co to takiego ? 😆 Za mną kolejna nocka kiedy zanselam może o 2 w nocy 😆. Najlepsze, że rano wcale nie jestem zmęczona. Może zacznę szydełkować żeby się czymś zająć w nocy ;P
O to dobry pomysł 🤣😁
Ja mam tak, że z zasypianiem problemu nir mam chyba, że się stresuje. A ostatnio to calkiem 19:30 juz lulu, juz dawno m jak miłość nie oglądałam o normalnej porze haha 🤣🤣🤣

reklama
Ja dzisiaj będę miała paczuchę do odbioru [emoji846]
Kochana patrz co dzisiaj odebrałam ;)
Już sobie wszystko uzupełniłam wyczekując sobotniej wizyty [emoji16]
A przypinkę ‚,Jestem w ciąży” będę zakładać do diagnostyki na badania żeby w kolejce nie stać [emoji39]

Zobacz załącznik 1184475

Dzień dobry :) u nas w pracy od dzisiaj jesteśmy znów rozdzieleni. Przerwy mamy tylko 2 po 15 minut. Jak dla mnie chore, bo ja i tak jeżdżę do domu na przerwie, to czemu mam miec skórconą. I to jeszcze w takich godzinach, kiedy i tak mam luz, bo dzieci śpią. Na razie to potrwa dwa tyg, zobaczymy co będzie dalej. Siłownie zamknęli, basen może przyjąc o połowę mniej ludzi, bary też zamknięte. Mam dość tego wirusa.

Dziewczyny które używaja detektora tętna. W którym miejscu znajdujecie tętno? Ja dzisiaj odpaliłam i prawie przez cały brzuch słyszałam. Pare centów od kości miednicy nie było tylko słychać, a tak to pod pępkiem i po bokach cały czas. Z prawej strony lepiej, z lewej gorzej, ale jednak To chyba znak, że dzidzia rośnie :D Bo na tych usg co byłam, to nie mówili o bliźniakach :D
Ja pod pempkiem dosc nisko zjajduje,ale wyswietlacz mi nie lapie tylko glos

Cześć dziewczyny, ja dziś jakoś stresik załapałam. Jutro mam prenatalne i niezbyt dobre myśli :(
Wiem, że musi być dobrze, ale boję się, bo jakoś wszystkie objawy mi minęły :(
Wiadomo, że jutro zobaczę moje dzieciątko, znów pomacha do mnie, ale jakiegoś kopa na dziś potrzebuje co wybije mi z głowy głupie myśli :(
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty✊😘

Czesc w poniedzialek! Ja dzis HO, ale na sluchawce bede pol dnia wisiec 😕 ja w poprzedniej ciazy przytylam 7 kg, ale pozniej niestety to ze mna zostalo, przyplatała się niedoczynnosc i tak się wlecze. Teraz musze sie ograniczac wiec caly czas jest na liczniku +0,5/-0,5. Też zastanawiam sie nad tym segregatorem, ale ma byc nowa edycja i nie wiem czy czekac, dzis dopiero 10+6.

Dzień dobry :)
Po słabym weekendzie zbieram się do życia. Czeka na mnie sterta rzeczy do prasowania, ale póki co zwycięża miłość do czytelnictwa. Czytam właśnie Pod presją - Carl Honore. Uważam, że to powinna być jedna z obowiązkowych lektur dla rodziców.
Przeczytałam opis i zaraz ją zamawiam.

reklama
Do góry