reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Sen ? A co to takiego ? 😆 Za mną kolejna nocka kiedy zanselam może o 2 w nocy 😆. Najlepsze, że rano wcale nie jestem zmęczona. Może zacznę szydełkować żeby się czymś zająć w nocy ;P
O to dobry pomysł 🤣😁
Ja mam tak, że z zasypianiem problemu nir mam chyba, że się stresuje. A ostatnio to calkiem 19:30 juz lulu, juz dawno m jak miłość nie oglądałam o normalnej porze haha 🤣🤣🤣

reklama
Ja dzisiaj będę miała paczuchę do odbioru [emoji846]
Kochana patrz co dzisiaj odebrałam ;)
Już sobie wszystko uzupełniłam wyczekując sobotniej wizyty [emoji16]
A przypinkę ‚,Jestem w ciąży” będę zakładać do diagnostyki na badania żeby w kolejce nie stać [emoji39]

Zobacz załącznik 1184475

Dzień dobry :) u nas w pracy od dzisiaj jesteśmy znów rozdzieleni. Przerwy mamy tylko 2 po 15 minut. Jak dla mnie chore, bo ja i tak jeżdżę do domu na przerwie, to czemu mam miec skórconą. I to jeszcze w takich godzinach, kiedy i tak mam luz, bo dzieci śpią. Na razie to potrwa dwa tyg, zobaczymy co będzie dalej. Siłownie zamknęli, basen może przyjąc o połowę mniej ludzi, bary też zamknięte. Mam dość tego wirusa.

Dziewczyny które używaja detektora tętna. W którym miejscu znajdujecie tętno? Ja dzisiaj odpaliłam i prawie przez cały brzuch słyszałam. Pare centów od kości miednicy nie było tylko słychać, a tak to pod pępkiem i po bokach cały czas. Z prawej strony lepiej, z lewej gorzej, ale jednak To chyba znak, że dzidzia rośnie :D Bo na tych usg co byłam, to nie mówili o bliźniakach :D
Ja pod pempkiem dosc nisko zjajduje,ale wyswietlacz mi nie lapie tylko glos

Cześć dziewczyny, ja dziś jakoś stresik załapałam. Jutro mam prenatalne i niezbyt dobre myśli :(
Wiem, że musi być dobrze, ale boję się, bo jakoś wszystkie objawy mi minęły :(
Wiadomo, że jutro zobaczę moje dzieciątko, znów pomacha do mnie, ale jakiegoś kopa na dziś potrzebuje co wybije mi z głowy głupie myśli :(
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty✊😘

Czesc w poniedzialek! Ja dzis HO, ale na sluchawce bede pol dnia wisiec 😕 ja w poprzedniej ciazy przytylam 7 kg, ale pozniej niestety to ze mna zostalo, przyplatała się niedoczynnosc i tak się wlecze. Teraz musze sie ograniczac wiec caly czas jest na liczniku +0,5/-0,5. Też zastanawiam sie nad tym segregatorem, ale ma byc nowa edycja i nie wiem czy czekac, dzis dopiero 10+6.

Dzień dobry :)
Po słabym weekendzie zbieram się do życia. Czeka na mnie sterta rzeczy do prasowania, ale póki co zwycięża miłość do czytelnictwa. Czytam właśnie Pod presją - Carl Honore. Uważam, że to powinna być jedna z obowiązkowych lektur dla rodziców.
Przeczytałam opis i zaraz ją zamawiam.

reklama
Do góry