reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
My już po prenatalnych. Dzidzia zdrowa, nosek jest, przezierność karkowa niska, nóżki i rączki na miejscu. Fikało ciągle, więc wiercipięta straszna 🤪 łożysko na przedniej ścianie. Jednak zrobiłam pappa, gdzieś za tydzień wyniki, ale jakoś się uspokoiłam po samym USG. Termin zmienił się z 18.04 na 14.04. Zobacz załącznik 1182954
Uuuu moze chlopiec?gratuluje:)

Po wizycie. Torbiel znowu zmalała wiec ok. Dzidzus fajny już machał rączkami i nóżkami cały czas. 😍 Tylko na wejściu ja nagle miałam wysokie ciśnienie a później bobo miał dość wysokie tętno płodu. Dostałam masę badań, powtórzenie tarczycy bo może skoczyła nagle albo infekcja jakaś i mam wizytę za tydzień żeby sprawdzać to tętno.
A wysokie tzn ile.bejbik mial?

G
My po prenatalnych🤩 z USG wszystko super, z ciekawostek wczoraj lekarz powiedział że chyba chłopak a dzisiaj pani doktor, że wg niej dziewczynka 🤪😅 ale dzisiaj mi pokazała ten wyrostek płciowy i faktycznie nic nie odstawał 🤷😃 Na pappa też muszę czekać ok. 2 tyg. Dostanę na mejla, ale jestem dobrej myśli 🙂🙂 termin na 10 kwietnia 🙂
Gratulacje tez bym obstawiala na rozowo;)

My już po prenatalnych. Dzidzia zdrowa, nosek jest, przezierność karkowa niska, nóżki i rączki na miejscu. Fikało ciągle, więc wiercipięta straszna 🤪 łożysko na przedniej ścianie. Jednak zrobiłam pappa, gdzieś za tydzień wyniki, ale jakoś się uspokoiłam po samym USG. Termin zmienił się z 18.04 na 14.04. Zobacz załącznik 1182954
Wspaniała wiadomość i gratulacje❤❤❤.
To daje takiego kopa radosci i energii, prawda? 😃😍

Dzis nie bylam w pracy bo sie boje ze corona lata po zakladzie jeszcze,za to pojechalam z mezem na zakupy poogladac ciuchy ciazowe wozki...ehh sklep ciazowy z wozkami i innymi pierdami zlikwidowany,ciuchy ciazowe to tylko online mozna,w sklepach nie ma!znam.tylko jedna siec sklepow dla przyszlych mami ona sie zamyka.w Polsce jest takie wybor indywidualnych sklepikow,a tu sa sieciowki i to jeszcze pozamykane.przymiezalam tez dzinsy w samochodzie to byly za krotkie,juz sie tak zirytowalam ze zglodnialam i musialam cos TERAZ zjesc a moj maz to wybredny co do knajp,w koncu poszlismy do japonskiej bo myslalam ze mu zaczne reke odgryzac...no i oczywiscie on wzial sobie cos lepszego niz ja do jedzenia wiec MUSIAL sie podzielic z niechecia,oczywiscie za kazdym kesem mi wyrzygiwal jak to on zawsze dobre jrdzenie wybiera a ja beznadziejne haha cos w tym jest.no teraz ja leze w domu bo juz mi sie nic nie che a on pojechal po synka

Uuuu moze chlopiec?gratuluje:)
Nie chciało pokazać 😁 nogi skrzyżowane i podkurczone
Wspaniała wiadomość i gratulacje❤❤❤.
To daje takiego kopa radosci i energii, prawda? 😃😍
Bardzo ♥️ miałam pierwotnie nie robić pappa, ale Panie w rejestracji mnie przekonały, że lepiej zrobić skoro już mam w pakiecie. Ale jestem tak naładowana pozytywną energią po samym USG, że to co wyjdzie za tydzień już nie jest mi straszne 😁
Teraz tylko 3 tygodnie do następnej wizyty ♥️

reklama
Do góry